Kolding beholder stjerner uden lønstigning


Kolding beholder stjerner uden lønstigning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

KIF Kolding kunne ikke tilbyde lønstigninger, men alligevel lykkedes det klubben af forlænge med tre af klubbens største profiler.

Med et årsregnskab på minus otte millioner kroner i bagagen kunne KIF Kolding-direktør, Jens Boesen, ikke gøre brug af løfter om lønstigninger, da han skulle overbevise EM-spillerne Bo Spellerberg og Kasper Søndergaard om, at deres håndboldfremtid skulle ligge i den jyske klub.

Men det lykkedes alligevel at få et ja fra de to spillere samt også fløjspilleren Boris Schnuchel.

- Vi skal gennem en besparelsesplan, og den bliver både herrerne og kvinderne ramt af. Der er ikke plads til lønstigninger, når vi skærer ned andre steder - det siger sig selv. Det er en nulløsning og for nogle endda en lille tilbagegang, siger Jens Boesen.

Håndboldsporten er ramt af den økonomiske krise. KIF Kolding er blevet ramt af, at en hovedsponsor er gået konkurs, og at 70 andre firmaer har forladt sponsorkredsen, og klubbens underskud er et af de største i ligaen. Derfor var Jens Boesen også indstillet på, at han kunne miste sine stjernespillere.

- Det er svært, og derfor tog det også så lang tid. Vi var indstillet på, at de kunne vælge et tilbud fra andre klubber, der har større og stærkere økonomi end os. Vi var klar over den risiko, siger han.

Spillerne valgte i sidste ende at blive i Kolding. For Bo Spellerberg spillede andre ting end lønnen en rolle, da han endte med at skrive under.

- Jeg har været rigtig glad for at spille i Kolding, og klubben passer godt til mig. Samtidig er det også ideelt for min kæreste Louise og vores lille datter, at vi bliver i Kolding, siger Bo Spellerberg på sin hjemmeside.

Kolding beholder stjerner uden lønstigning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce