Kold krig omkring HC Odense

Susanne Madsen (orange trøje) er blevet centrum i en kold krig mellem Slagelse FH og HC Odense.
Foto: Jens Dresling/Polfoto

Kold krig omkring HC Odense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fynsk ligaprojekt beskyldes for urent trav af Slagelse FH i sag omkring Susanne Madsen. Det betalingsstandsnings-ramte projekt er tilsyneladende på vej mod redning

Susanne Madsen var officielt fra Slagelse FH meldt som ny spiller fra næste sæson, men nu er den unge spiller tilsyneladende alligevel på vej tilbage til et rekonstrueret ligaprojekt i HC Odense.

I hvert fald meddeler Slagelse i en pressemeddelelse, at klubben har "frigivet" Susanne Madsen trods råd fra klubbens advokat om at fastholde Susanne Madsen på en aftale.

Men i en pressemeddelelse beskylder klubben samtidig reelt HC Odense for urent trav ved at indgå aftaler med spillere under betalingsstandsning og spørger: - Hvor har HC Odense pengene fra til spillere og kreditorer?

I en mod-pressemeddelelse udsendt fra HC Odense lørdag aften understreges det, at Susanne Madsen ikke havde underskrevet en aftale med Slagelse. I pressemeddelelsen skriver HC Odense videre:

- Det har hele tiden været Susannes ønske at fortsætte i HC Odense, såfremt det var muligt. Alle spillere i HC Odense har naturligvis i den nuværende situation været i kontakt med andre klubber og undersøgt deres muligheder.

- Der skal ikke være nogen tvivl om, at vi hellere end gerne ser Susanne Madsen i HC Odense, såfremt klubben overlever. Jeg vil dog gøre opmærksom på, at HC Odense på ingen måde har presset Susanne Madsen til at træffe et valg. Derimod har vi appelleret til at bruge den fornødne tid og følge sin mavefornemmelse, således at bl.a. Susanne kunne træffe den, for hende, rigtige beslutning, udtaler direktør i HC Odense, Ditte Andersen.

- HC Odense ønsker på ingen måde at tilknytte spillere, som ikke vælger klubben med en god mavefornemmelse og lyst til at være i klubben. Ligesom vi ikke ønsker at fange spillere i den nuværende situation i HC Odense. Der er spillere i HC Odense, der på nuværende tidspunkt har lavet aftaler med andre klubber bl.a. Nikoline Nielsen i Slagelse og Pernille Larsen i Viborg. Det har vi fuldt ud forståelse for, og vi ønsker dem alt muligt held og lykke.
 
- Slagelse FH sætter endvidere spørgsmålstegn ved, hvordan HC Odense kan være i dialog med spillere på nuværende tidspunkt. Det er og har hele tiden været en klar forudsætning for HC Odense, at klubben både kom på plads økonomisk og samtidig kunne præsentere et hold med liganiveau. Derfor har vi naturligvis sideløbende med økonomien arbejdet på at sammensætte stammen på det fremtidige hold.

Kold krig omkring HC Odense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce