Kofi kan blive ny Ruud

Troels Bech (tv.) leder efter et alternativ til Espen Ruud på højre back. Det er stort set kun nordmanden, der har spillet på den position siden Thomas Helveg (th.) indstillede karrieren.
Foto: Jens Wognsen

Kofi kan blive ny Ruud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OB har scoutet 18-årig ghanesisk back på tur til Spanien og Italien og Troels Bech mener, at prøvespilleren har "stort udviklingspotentiale."

FODBOLD: Det er sjældent, at træneren i OB omtaler en prøvespiller i så rosende vendinger.

Det gør Troels Bech om den 18-årige ghanesiske højre back Kofi Koomson, der i dag startede et ti dages langt prøveophold i OB og skal spille med på fynboernes reservehold mandag mod FC Nordsjælland.

- Kofi er en dynamisk spiller med et stort udviklingspotentiale, tror vi. Det skal så vise sig, om han kan vise det i vores miljø også. Det er en ikke-færdigudviklet spiller, men vi skal se, om vi kan leve med, at han ikke fra dag et skal ind i startopstillingen. Men vi vil heller ikke bruge to år på at vente på ham, siger Troels Bech til Sport Fyn.

- Vi får at se mod Sønderjyske. Her har vi stort set ikke brugt andre end Espen Ruud, der stort set har spillet alle førsteholdskampe på den højre back siden Thomas Helveg. Vi har ikke Espens naturlige afløser, når nordmanden har spillet færdig her, tilføjer Troels Bech.

Espen Ruud har karantæne i morgen i Haderslev mod Sønderjyske og meget tyder på, at Mohammed Diarra vil blive brugt på den plads.

De ghanesiske medier rapporterede allerede for 14 dage siden, at en unavngiven dansk klub ville have Kofi Koomson på prøve, og det var altså OB.

OB har scoutet Koomson, da det ghanesiske U20-landshold var på træningsturnering i Spanien og Italien forud for de afrikanske ungdomsmesterskaber. Koomsos klarede ikke cuttet til 21 mands-truppen, men OB ser ham alligevel an nu. Koomson spiller for den ghanesiske klub Amidaus Professional.

Kofi kan blive ny Ruud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce