Køhlert: Kent er den rigtige mand

Arkiv - Måneders spekulationer blev mandag formiddag til virkelighed, da fodboldtræneren Kent Nielsen (t.h.) blev offentliggjort som ny træner i Brøndby IF, skriver Ritzau mandag.
Foto: Jens Dige/POLFOTO

Køhlert: Kent er den rigtige mand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brøndbys træner, Tom Køhlert, er glad for at få Kent Nielsen som sin efterfølger. Køhlert vil aflevere et hold til nytår, der kan spille med om mesterskabet.

Tom Køhlert er meget tilfreds med at få Kent Nielsen som sin efterfølger på trænerposten i Brøndby.

- Kent er den helt rigtige træner. En person som jeg har stor respekt for både fagligt og menneskeligt. Klubben har valgt helt rigtigt, siger Tom Køhlert til klubbens hjemmeside.

Brøndbys nuværende træner stopper til nytår et halvt år før kontraktudløb, og han vil aflevere et hold til Kent Nielsen, der kan spille med i toppen af dansk fodbold.

- Vi har en solid base at bygge videre fra, og jeg er ikke i tvivl om, at holdet allerede nu er klar til en topplacering igen. Efteråret skal bruges til at færdiggøre den del af arbejdet, og så handler det om at aflevere et hold i toppen af dansk fodbold. Det bliver en meget spændende periode for os alle, og jeg ser frem til at gøre jobbet færdigt, så Kent Nielsen kan overtage et hold, der igen er klar til at kæmpe om mesterskaber, siger Tom Køhlert.

Brøndby vandt i sidste sæson pokalfinalen, men landede på en ottendeplads i SAS Ligaen, klubbens dårligste placering nogensinde.

Køhlert: Kent er den rigtige mand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce