Et hårdt dømt rødt kort betyder, at Darren Fletcher ikke kan være med for United i Champions League-finalen. Og han har ikke mulighed for at appellere
Manchester United havde meget at feste over, da holdet onsdag kvalificerede sig til Champions League-finalen. Men Darren Fletcher kunne ikke deltage i festen, for han blev udvist til sidst i kampen mod Arsenal på et tidspunkt, hvor United var foran 3-0. Dermed kommer han ikke med i finalen.

- Han er meget skuffet, og det skal han også være. Han er en af de mest ærlige spillere overhovedet, og det er en tragedie for ham ikke at kunne spille i finalen. Man kan se, at han ramte bolden først. Det er så uheldigt, og han kan ikke engang appellere det røde kort, sagde Manchester United-træner Alex Ferguson efter kampen.

Fletcher blev udvist, da han forsøgte at hindre Cesc Fabregas i at score et kvarter før tid. Dommer Roberto Rosetti mente, at det skete med ulovlige midler og gav derfor det røde kort. I den engelske Premier League ville Manchester United med det samme have appelleret, men det kan klubben ikke i Uefas turneringer, hvor dommerens skøn ikke kan ændres.

Surt show for Fletcher, som endda fik opbakning fra Arsenals træner, Arsene Wenger, efter kampen.

- Fletcher har min sympati, for jeg mener, at udvisningen var meget hård, sagde Wenger.

Da Manchester United sidste år vandt Champions League-finalen over Chelsea, sad Darren Fletcher på bænken i hele kampen.

Mere om emnet

Se alle
Ronaldo føler sig tilbage på toppen

Ronaldo føler sig tilbage på toppen

Wengers mest skuffende nederlag

Wengers mest skuffende nederlag

Arsenal fumlede overlegne United i finalen

Arsenal fumlede overlegne United i finalen