Knust Fletcher kan ikke appellere

Dommer Rosetti sender Darren Fletcher ud -- og karantænen er inappellabel
Foto: Matt Dunham/AP/POLFOTO

Knust Fletcher kan ikke appellere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Et hårdt dømt rødt kort betyder, at Darren Fletcher ikke kan være med for United i Champions League-finalen. Og han har ikke mulighed for at appellere

Manchester United havde meget at feste over, da holdet onsdag kvalificerede sig til Champions League-finalen. Men Darren Fletcher kunne ikke deltage i festen, for han blev udvist til sidst i kampen mod Arsenal på et tidspunkt, hvor United var foran 3-0. Dermed kommer han ikke med i finalen.

- Han er meget skuffet, og det skal han også være. Han er en af de mest ærlige spillere overhovedet, og det er en tragedie for ham ikke at kunne spille i finalen. Man kan se, at han ramte bolden først. Det er så uheldigt, og han kan ikke engang appellere det røde kort, sagde Manchester United-træner Alex Ferguson efter kampen.

Fletcher blev udvist, da han forsøgte at hindre Cesc Fabregas i at score et kvarter før tid. Dommer Roberto Rosetti mente, at det skete med ulovlige midler og gav derfor det røde kort. I den engelske Premier League ville Manchester United med det samme have appelleret, men det kan klubben ikke i Uefas turneringer, hvor dommerens skøn ikke kan ændres.

Surt show for Fletcher, som endda fik opbakning fra Arsenals træner, Arsene Wenger, efter kampen.

- Fletcher har min sympati, for jeg mener, at udvisningen var meget hård, sagde Wenger.

Da Manchester United sidste år vandt Champions League-finalen over Chelsea, sad Darren Fletcher på bænken i hele kampen.

Knust Fletcher kan ikke appellere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce