Knudsen nedtoner sit røde kort


Knudsen nedtoner sit røde kort

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stregspilleren Michael V. Knudsen fik direkte rødt kort af dommerne efter kampen mod Norge. Han nedtoner dog dramatikken trods tumulten med de norske spillere.

Der bliver givet, og der bliver taget. Sådan skal det være i moderne håndbold, mener Michael V. Knudsen, som fik et direkte rødt kort i sekunderne efter den danske sejr over Norge.

- Jeg fik rødt kort af dommerne, fordi der blev lidt tumult. Det var ganske uskyldigt og ikke noget, som betyder noget som helst. Dommerne kunne måske dæmpe gemytterne ved at give et rødt kort, og mere dramatik var der ikke i det, siger Michael V. Knudsen.

Den danske stregspiller havde under kampen en del hårde dueller med Norges bagspiller Kenneth Klev, og Knudsen gav i slutsekunderne Klev en hård tackling på kroppen, som fik hidset flere af de norske spillere gevaldigt op.

- Sådan skal det være i håndbold. Der sker lidt bataljer, og der skal være lidt konflikt nogle gange, siger Knudsen og forsøger på den måde at nedtone episoden.

Knudsen har haft de tyske dommere før i en kamp for sin tyske klub Flensburg-Handewitt, hvor der også var gang i kortspillet.

- Jeg tror, det var de samme dommere, som dømte os mod Rhein-Neckar Löwen, hvor de dømte fem røde kort i alt. Så jeg ved ikke, om de tænker tilbage på den kamp, siger den danske streg.

Det røde kort koster ikke karantæne til Knudsen i den sidste kamp ved Cimber Sterling Cup mod Tjekkiet, som spilles søndag i Aalborg.

Knudsen nedtoner sit røde kort

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce