Knudsen i gråd: Jeg frygtede det værste

Det skulle have været Michael V. Knudsens store OL. Formen var i top, og alt var klappet og klar. Indtil han pludselig blev syg.

Knudsen i gråd: Jeg frygtede det værste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stregspilleren er udskrevet, men står over for en længere pause. Vidste inderst inde godt, den var gal

HÅNDBOLD: De store næver skulle have kæmpet for metal til Danmark. Fulde af harpiks og sved. I stedet piller de stille ved en vandflaske i et fjernt lokale på hotel SAS Radisson i Beijing. Skruer låget af, sætter flasken til munden. "Du spørger om det, der gør rigtigt ondt," siger han til én i kredsen.

Foran en flok journalister kan Michael Knudsen ikke holde tårerne tilbage.

Den bristede OL-drøm nager og svider, for verdens bedste stregspiller var mere end parat til gøre sit til Danmarks medaljejagt.

Fysisk havde han efter flere år med mange kampe - alt for mange - endelig haft tid til at bygge formen op, og hvis Ulrik Wilbek havde 50 systemer, så indgik Michael Knudsen som en central figur i de 48.

- Jeg var, hvor jeg skulle være og var parat til at levere en stor slutrunde.

- Ingen er uundværlig, men jeg har spillet to gange 30 minutter ved de sidste mange slutrunder, så selvfølgelig efterlader det et kæmpe hul, fordi både forsvar og angreb skal justeres, siger han nu, hvor helbredet igen tillader at tænke på håndbold.

Stregspilleren havde meldt sig klar til Danmarks første kamp søndag.

Han var tapet op, var befriet for hovedpinen med nogle piller, men havde stadig tæt på 39 i feber.

Nogle få timer senere blev han opereret for blindtarmsbetændelse.

Problemer fra starten

Turen til Kina var helt fra begyndelsen plaget af problemer for Michael Knudsen.

- Først fik jeg hold i ryggen. Det var meget mærkeligt, for det kom ikke pludseligt af en bevægelse, men blev langsomt værre og værre. Så fik jeg en maveinfektion og så muskelsmerter, som skulle masseres væk. Det passede ikke rigtigt i mit hoved, og jeg tror godt, at jeg inderst inde vidste, der var noget galt, forklarede stregspilleren, som dog skulle have lægen Morten Storgaard til at tage beslutningen om at droppe første kamp for ham.

- Jeg tænkte blindtarmsbetændelse allerede lørdag eftermiddag, men et par timer senere var smerterne væk, så vi så tiden an. I bussen på vej til kampen havde han fået ondt igen, men det havde han holdt for sig selv. Han havde vel håbet, at det gik væk af sig selv. Men jeg var ikke i tvivl om, at han skulle på hospitalet for at få lavet nogle tests, men det er da sin sag at hive en af verdens bedste håndboldspillere ud af den første OL-kamp, siger den danske stabslæge.

Da stregspilleren forlod hallen forud for Danmarks indledende kamp mod Egypten, vidste han, at OL var definitivt slut.

- Heldigvis er operationen gået godt, og det har været en stor - ikke fornøjelse - men oplevelse at ligge på hospitalet. Der var konstant seks-otte sygeplejesker omkring mig, og jeg følte, det var landets bedste læger, der tog sig af mig.

Danmarks kampe har Michael Knudsen fulgt via sms, og der går fortsat lang tid, før han er klar til at trække i håndboldtøjet igen.

- Jeg har fået at vide, at jeg skal vente seks-otte uger. Går jeg for tidligt i gang, risikerer jeg at få brok og skulle holde en endnu længere pause, siger Michael Knudsen, der rejser hjem allerede i dag.

- Jeg er her ikke for at lege turist. Så vil jeg hellere hjem og slappe af og være sammen med familien.

Knudsen i gråd: Jeg frygtede det værste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce