Knudsen: Svært ikke at være bitter


Knudsen: Svært ikke at være bitter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvis man skulle være i tvivl om, hvorvidt det er et hårdt slag i sidste øjeblik at blive frataget en OL-deltagelse, så er man det ikke længere efter at have snakket med Michael V. Knudsen på et hotel i Beijing. Håndboldspilleren blev i søndags kørt på hospitalet og opereret for blindtarmsbetændelse, mens holdkammeraterne spillede deres første kamp ved OL. Efter fem dage på hospitalet, var Michael V. Knudsen fredag på et kort besøg på den danske OL-delegations hotel, hvor han sover en enkelt nat, inden kursen sættes mod Danmark.

- De første par dage fokuserede jeg kun på operationen og ikke på håndbold. Men så begyndte jeg igen at tænke på håndbold, og det er hårdt. Jeg får en klump i halsen, hver gang nogen spørger om det, sagde Michael V. Knudsen og måtte holde pause og kigge ned i gulvet for at holde tårerne tilbage, hvilket ikke lykkedes helt.

- Det er svært ikke at være bitter. Især når jeg ser jubelscener som efter kampen mod Rusland. Det ville jeg gerne være en del af. Jeg har trænet utrolig lang tid for at forberede mig til OL, og nu kan drømmen ikke udleves, sagde stregspilleren.

En leder i Dansk Håndbold Forbund havde på sin computer vist Michael V. Knudsen det sejrsmål, som Mikkel Hansen scorede mod Rusland samt den efterfølgende jubel. Men det er også det eneste, som Knudsen har set fra Danmarks kampe ved OL. Og han kommer heller ikke til at se flere kampe - i hvert fald ikke fra sidelinjen i Beijing.

- Hvis jeg får en infektion, så venter der et længere ophold på sygehuset, og det har jeg ikke lyst til her. Desuden er mit OL slut. Jeg kan ikke se mig selv som turist her, sagde Michael V. Knudsen.

Da stregspilleren ikke har fulgt de danske kampe, er han sluppet for at se, hvordan spillet slet ikke har hængt sammen for holdet. Kun med stort held lykkedes det at få point mod Rusland og undgå den helt store katastrofe. Michael V. Knudsen er overrasket over, at holdet har spillet skidt. Men uden at ville overvurdere sin egen betydning, så anerkender han, at hans fravær kan have rystet holdet både mentalt og spillemæssigt.

- Ingen er uundværlig, men når en spiller, der næsten altid er på banen i to gange 30 minutter, forsvinder, så efterlader det et hul. Jeg indgik i rigtig mange af vores systemer i både angreb og forsvar, og nu skal jeg erstattes. Før OL var alt på plads, og det er det ikke længere nu. Det kan være et chok for holdet, sagde Michael V. Knudsen, der ikke har opgivet at spille ved et OL på et senere tidspunkt.

- Men der er mange mål for mig inden næste OL. Jeg er glad for, at jeg var med i indmarchen, og jeg føler, at jeg har oplevet OL, sagde spilleren fra Flensburg Handewitt.

Den tyske klub må nu undvære Michael Knudsen i et stykke tid. På grund af operationen regner Michael V. Knudsen med at skulle holde seks til otte ugers pause.
Citat
- De første par dage tænkte jeg kun på operationen og ikke på håndbold. Men så begyndte jeg igen at tænke på håndbold, og det er hårdt. Jeg får en klump i halsen, hver gang nogen spørger om det, sagde Michael V. Knudsen

Knudsen: Svært ikke at være bitter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce