Knudsen: Meget skal rettes


Knudsen: Meget skal rettes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stregspilleren Michael Knudsen mener, at det danske herrelandsholds spil kan blive langt bedre efter den knebne sejr over Slovenien på 36-35.

Det var ikke udpræget flot spil, de danske håndbolddrenge leverede i deres 36-35-sejr over Slovenien i deres første kamp i træningsturneringen Cimber Sterling Cup. Den erfarne stregspiller Michael Knudsen mener, at den danske fejlprocent var alt for stor.

- Det var en typisk træningskamp. Vi prøvede en masse forskellige ting af, og noget gik godt og andet mindre godt. Forsvarsmæssigt var det bestemt ikke vores bedste kamp. Vi var ikke aggressive og tacklende nok. Angrebsmæssigt lavede vi også en hel del fejl - specielt vores returløb var katastrofalt. Men det var selvfølgelig lækkert, at vi vandt til sidst. På den måde blev det alligevel en god oplevelse, men det var tydeligt at se, at der virkelig er meget, der skal rettes i vores spil, siger Michael Knudsen.

Danmark hang konstant efter Slovenien, der specielt i første halvleg lignede et godt bud på kampensvindere. Men i løbet af opgørets sidste ti minutter formåede Danmark at vende billedet.

- Hvor vi skiftede mange spillere ud hele tiden, spillede de med næsten den samme kæde hele kampen. Slovenien har en rigtig god førstekæde, men når de skal skifte lidt ud, så går de også voldsomt ned i niveau. Det var det, der skete. De mistede måske lidt af energien til sidst, og samtidig blev vi ved med at køre på og fik måske lige sat det ekstra tryk på til sidst, der gjorde, at vi kunne vinde kampen, forklarer Knudsen.

Lørdag spiller Danmark sin næste kamp i Cimber Sterling Cup mod Norge.

Knudsen: Meget skal rettes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce