Knæskade får Gaarde til at stoppe karriere


Knæskade får Gaarde til at stoppe karriere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vejle Boldklubs 35-årige midtbanespiller Allan Gaarde stopper fodboldkarrieren på grund af en knæskade.

En af SAS Ligaens gammelkendte navne stopper fodboldkarrieren. Allan Gaarde, der senest spillede for Vejle Boldklub i den næstbedste danske fodboldrække, lægger støvlerne på hylden på grund af en knæskade.

- Jeg har valgt at stoppe karrieren, fordi der venter mig en rigtig lang genoptræning, og der er ikke udsigt til, at jeg kommer tilbage på fodboldbanen. Jeg er meget ked af det både på egne og på Vejles vegne over, at jeg ikke har mulighed for at fortsætte som fodboldspiller, siger Gaarde til klubbens hjemmeside.

Allan Gaarde er mest husket for sin tid i AaB-trøjen, hvor den 195 centimeter høje midtbanespiller ofte var kendt for at komme susende ind i feltet med sine som en stor hovedstødstrussel.

Allan Gaarde og Vejle Boldklub er blevet enige om at ophæve den 35-årige midtbanespillers kontrakt med øjeblikkelig virkning. Gaarde fik i slutningen af januar konstateret en alvorlig bruskskade i knæet ved en kikkertundersøgelse, og derfor stopper midtbanespilleren et lille års tid før, han har kontraktudløb.

- Allan er desværre i en situation, hvor en alvorlig skade gør, at han ikke er i stand til at spille for Vejle Boldklub, og hvor udsigterne til, at han kommer tilbage på banen er lange. Allan Gaarde har været en stærk personlighed på og uden for banen i Vejle Boldklub, og vi ønsker ham alt det bedste, siger Vejles direktør Henrik Tønder.

Allan Gaarde, som også nåede at gøre kort ophold i italienske Udinese, kom til Vejle Boldklub i januar 2009 fra norske Viking Stavanger og nåede at spille 26 kampe og score syv mål for Vejle.

Knæskade får Gaarde til at stoppe karriere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce