Klopp takker for Bayerns manglende respekt


Klopp takker for Bayerns manglende respekt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Uli Hoeness' drillerier er en god motivation for Dortmund-spillerne, hvis klubberne mødes i semifinalen.

Provokationerne fra Bayern Münchens altid åbenmundede ledelse dagen før lodtrækningen til Champions League-semifinalerne preller af på Borussia Dortmunds træner, Jürgen Klopp.

Klopp er stadig så begejstret for sit holds mirakuløse afslutning mod Malaga i tirsdags, at han trækker overbærende på skuldrene af Bayern-præsident Uli Hoeness' udtalelser om, at Dortmund er den nemmeste modstander, der er tilbage i turneringen.

- Det er en meget selvbevidst udtalelse. Jeg bliver altid på en eller anden måde taknemmelig, når man giver mig sådan et oplæg, siger Jürgen Klopp til Kicker med henvisning til, at han kan bruge udsagnet til at motivere sine spillere.

- Jeg synes, det er cool, at vi nu er ønskemodstanderen. Jeg kunne ikke ønske mig mere, lyder det fra succestræneren.

Hoeness' provokation kommer på trods af, at Dortmund har vundet fire af de fem seneste indbyrdes møder med Bayern i Bundesligaen og altså har et godt tag på den sydtyske storklub.

Senest vandt Bayern dog med 1-0 i en pokalkamp i februar.

- 1-0-resultatet ser ud til at have fjernet respekten. Det er jo vores egen skyld. Vi må sørge for, at det ændrer sig igen, siger Jürgen Klopp, der dog slår fast, at Bayern München ikke nødvendigvis er Dortmunds ønskede modstander, når der bliver trukket lod på fredag.

- Men det er Barcelona heller ikke, og det er Real Madrid i øvrigt heller ikke. Det, der er mest cool ved hele den her sag, er, at vi er i bowlen på fredag, siger Jürgen Klopp.

Borussia Dortmund vandt Champions League i 1997 og var senest i semifinalen året efter.

Klopp takker for Bayerns manglende respekt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce