Klinsmann vil vinde VM


Klinsmann vil vinde VM

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FODBOLD: Jürgen Klinsmann blev i går middag officielt præsenteret som ny tysk landstræner. Han har skrevet under på en toårig kontrakt, og han lagde ikke skjul på, hvad hans altoverskyggende opgave bliver.

- Jeg ved, at vores tilhængere har en drøm om, at vi skal vinde verdensmesterskabet om to år på hjemmebane. Dette er også mit mål, og på trods af alle problemerne, så mener jeg, at vi har potentialet til at gøre det. Når grækerne kunne, så kan vi også, sagde 39-årige Jürgen Klinsmann, der kommer på en stor opgave, da han slet ikke har trænererfaring.

Valget af Jürgen Klinsmann bliver fra flere sider kritiseret netop på grund af den tidligere landsholdsanførers manglende trænererfaring. Derfor har det også hele tiden været planen, at Klinsmann skulle have en trænerassistent at støtte sig til. Onsdag fik det tyske fodboldforbund et overraskende afslag fra Holger Osieck, og ved præsentationen af Klinsmann var der fortsat ikke fundet en mand med trænererfaring. Det vil forbundet rette op på i løbet af de kommende dage.

Favoritter er Ralf Rangnick og Joachim Löw, der begge har en fortid som træner i VfB Stuttgart, hvor også Jürgen Klinsmann tidligere har spillet. Præsidenten for det tyske fodboldforbund, Gerhard Mayer-Vorvelder, har i en lang årrække været præsident i VfB Stuttgart, og flere iagttagere mener, at det hele virker for indspist.

Klinsmann vil vinde VM

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce