Klavs Rasmussen: Fortjent sejr


Klavs Rasmussen: Fortjent sejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FODBOLD: Brøndby havde ikke de store overraskelser i ærmet, og OB havde derfor godt styr på det meste af kampen, vurderede chefcoach Klavs Rasmussen, halvdelen af OB's trænerteam.

- Uden at lyde for kæk, så kom vi altså for at vinde, hvad jeg heldigvis også fik sagt i et interview inden kampen. Som kampen formede sig, synes jeg, det var en fortjent sejr, sagde Klavs Rasmussen.

For langt tilbage

Han var mest utilfreds med, at OB kom til at stå for langt tilbage på banen i det sidste kvarter af 1. halvleg.

- Her var vi ikke så dygtige til at holde fast i bolden, når vi ikke selv angreb. Derfor kom det til at se ud, som om vi trak os tilbage, og det var absolut ikke tilsigtet.

- Mange har talt om Brøndby som guldfavoritter. Hvordan ser du på det efter jeres sejr?

- De er vel stadig blandt favoritterne, men de var ikke så effektive mod os. De har bolden meget, og de spiller den godt rundt, men de skaber ikke de store chancer. Så man kan vel sige, at de spiller, som de plejer, lød vurderingen fra Klavs Rasmussen.

Gode redninger

- Hvad blev afgørende for sejren?

- Modsat sidste år havde vi bolden mere i denne kamp, Arek Onyszko havde nogle redninger, og så havde vi kompetente folk på bænken at skifte ind.

Han ser det ikke som store problem, at der nu skal rokeres rundt i midterforsvaret i næste kamp, når Jan Sønksen har karantæne.

- Vi skal ikke spille med et nyt forsvar, bare med et andet, lød det fra chefcoachen.

Klavs Rasmussen: Fortjent sejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce