Klavs Bruun: Nu bliver det godt at komme i gang

- Lad os komme godt i gang med en sejr over Montenegro, og lad os så få noget ordentlig at spise hernede, lød meldingerne fra landstræner Klavs Bruun Jørgensen. Foto: Liselotte Sabroe/Scanpix

Klavs Bruun: Nu bliver det godt at komme i gang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skader har været hverdagskost for det danske kvindelandshold på det seneste, men alligevel er landstræneren optimistisk inden det går løs. Én ting er han dog rigtig træt af.

Smil på læben, overskud og forventningens glæde.

Sådan var det at opleve landstræner Klavs Bruun Jørgensen dagen før VM-åbneren i tyske Oldenburg mod Montenegro.

Han tror på sine spillere og har en god fornemmelse.

- Den første uges træningslejr i Frederikshavn gik bare enormt hurtigt. Der var en masse ting, som vi gerne ville arbejde med, men nu er vi meget tæt på den første kamp - og så føles det næsten som om at tiden pludselig står stille.

- Nu vil vi meget gerne i gang, og det kan jeg også mærke på spillerne. Nu har vi løbet rundt og forberedt os længe nok.

Klavs Bruun Jørgensen har en pæn portion respekt for lørdagens modstander fra Montenegro, der er blevet forstærket med profilerne Jovanka Radicevic og Katarina Bulatovic - og så har svenske Per Johansson overtaget trænerposten for få uger siden.

- Vi kan håbe på, at han vil dække typisk svensk. Det er 6:0, men jeg tvivler. Montenegrinerne elsker at dække offensivt, så det skal vi være i stand til at løse.

- Jeg er lidt træt af, at Per Johansson har haft held til at overtale Radicevic og Bulatovic til at gøre comeback. Det er dygtige spillere, men det er også spillere, som vi har stået overfor tidligere, så det kommer forhåbentlig ikke til at gøre den store forskel.

Rimelig fortrøstningsfuld

Danmark spillede sidste lørdag og i mandags testkampe mod Sverige. I den ene kamp så det godt ud, men det gjorde det til gengæld ikke i kamp to, hvor det blot blev til 17 danske scoringer.

- Jeg er nu rimelig fortrøstningsfuld. Vores defensiv står godt, men selvfølgelig er 17 mål i underkanten. Det gør vi bedre lørdag.

Kun én ting i det tyske har indtil sådan for alvor smadret landstrænerens humør. Og det handler hverken om skader eller manglende scoringer - det handler simpelt hen om maden på spillerhotellet.

- Det er ikke alle spillere, som elsker svinekød med masser af fedt og overkogte grønsager. Udvalget er alt for småt, så på det punkt må tyskerne meget gerne lægge sig i selen. God og varieret mad er nødvendigt for at kunne præstere optimalt.

Klavs Bruun: Nu bliver det godt at komme i gang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce