Klassisk finale i French Open

Rafael Nadal jubler efter sejren over Novak Djokovic, der sendte ham i French Open-finalen.
Foto: Laurent Baheux/ap

Klassisk finale i French Open

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

French Open-finalen bliver det sædvanlige brag mellem Federer og Rafael Nadal

TENNIS: Roger Federer og Rafael Nadal, verdens to bedste spillere, mødes for tredje år i træk i finalen i French Open. Det blev en realitet, da Federer i aftes besejrede publikumsfavoritten Gael Monfils fra Frankrig i semifinalen. Det var et meget tæt opgør mellem de to spillere, og Federer skulle bruge mange kræfter, før han på sin tredje matchbold kunne sikre sig sejren med cifrene 6-2, 5-7, 6-3 og 7-5. Stort set samtlige tilskuere på Roland Garros bakkede entusiastisk op om 21-årige Monfils, men i sidste ende var det ikke nok til at bringe schweizeren ud af kurs.

- Det var meget tæt, så derfor er jeg enormt lettet nu. I finalen vil jeg give alt og håber, at jeg endelig kan vinde turneringen, sagde Roger Federer efter kampen.

Klassisk finale

Dermed bliver finalen for tredje år i træk et opgør mellem Federer og Nadal. Federer har aldrig vundet French Open, og selvom han er nummer et på verdensranglisten, er han ikke favorit i finalen. Rafael Nadal, der aldrig nogensinde har tabt en kamp i turneringen og har vundet den de seneste fire år, var helt suveræn tidligere fredag i sin semifinale mod Novak Djokovic. Han udraderede den stærke serber med cifrene 6-4, 6-2 og 7-6.

Der var imødeset en tæt kamp, men det var først i tredje sæt, at Djokovic for alvor kom ind i kampen og ydede modstand. Og det kunne Nadal godt mærke.

- Det tredje sæt var hårdt, for der begyndte han at spille rigtig godt, sagde Rafael Nadal efterfølgende.

Djokovic kunne også selv mærke, at der gik for lang tid, inden han kom rigtigt i gang.

- De første to sæt var frygtelige. Jeg havde ingen rytme og lavede for mange uprovokerede fejl. Så besluttede jeg mig for at give alt, hvad jeg havde. Men jeg bevægede mig ikke helt, som jeg gjorde i Hamburg, sagde Novak Djokovic med henvisning til den seneste grusturnering, hvor Djokovic tabte til Nadal efter en meget tæt kamp.

Klassisk finale i French Open

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce