Den ambitiøse klub er ikke færdig med at hente forstærkninger til den nye sæson.
.FODBOLD: OB-direktør Kim Brink har en klar målsætning for sæsonen 08/09, som i går blev sparket i gang med første træning på Fionia Park.

- Vi skal slutte blandt de tre første. Og det er en kæmpestor målsætning, det ved vi godt, for der er en seks-syv klubber, som kan blande sig.

- Men med den opbakning, vi har blandt fansene, vil det være mærkeligt andet. Nogle klubber underspiller deres chancer, det gør vi ikke, siger Kim Brink.

OB-ledelsen har allerede hentet tre nye spillere, der skal forstærke truppen og gøre den mindre sårbar over for skader.

Der kommer sandsynligvis flere.

- Vi er kommet godt i gang på et svært marked. Og jeg er sikker på, at der sker flere ting. Jeg vil ikke udelukke, at der er nogle, der forsvinder. Men jeg kan garantere, at dem, der kommer i stedet, vil forstærke truppen.

OB havde i den forgangne sæson svært ved at skabe kampene på hjemmebane og få scoret de nødvendige mål.

- Vi forsøger at bygge en trup op, som offensivt kan score flere mål på hjemmebane uden defensivt at sætte det over styr.

- Mangler I en offensiv midtbanespiller, der kan lægge den målgivende aflevering?

- Det har vi gjort i nogle situationer, ja. Men i sidste ende er det jo træneren, der sætter holdet, og det er begrænset, hvad ledelsen kan gøre, udover at sikre at være økonomisk ansvarlige.

- Men der skal laves en strategi for at få flere point på hjemmebane, og jeg vil ikke afvise, at vi køber flere spillere.

OB-truppen er gennem den seneste tid blevet væsentligt yngre, og Kim Brink mener, at en vis rutine er nødvendig.

- Truppen er blevet betragteligt yngre, og det er både godt og skidt. Vi er opmærksomme på det nu, hvor vi går ind i den sidste del af indkøbsfasen. For erfaring skal der til, hvis man skal begå sig.

På trænerposten er der ingen nyheder.

- Vi fortsætter med Lars Olsen et år endnu. Et år er meget i moderne fodbold, hvor der for tiden bliver indgået halvårskontrakter, slutter Kim Brink.
  • Fyens Stiftstidende

Mere om emnet

Se alle

Nye, gamle striber vakte jubel