Kjeldsen drønede op på førstepladsen

En lidt sammenbidt Søren Kjeldsen, her fra en turnering i USA, kan glæde sig efter dagens spil nord for Stockholm. HAn er på en foreløbig førsteplads.
Foto: www.sorenkjeldsen.dk

Kjeldsen drønede op på førstepladsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Uden at hilse drønede Søren Kjeldsen op på førstepladsen i Europa Tour-turneringen i golf, der i denne uge spilles nord for Stockholm.

Efter en superrunde i 65 slag - fem under par med seks birdies og en enkelt bogey - har nordjyden indtaget førstepladsen med seks slag under par efter, at formiddagsholdet har været på banen. Når dagen er omme, er han næppe på førstepladsen, men fra en plads som minimum tre-fem har han et godt udgangspunkt inden weekendens finalerunder.

Frokosten har smagt ekstra godt, for Søren Kjeldsen sluttede af med birdies på sine to sidste huller.

Anders Hansen kæmpede hele formiddagen for at klare cuttet, og han kan se frem til en spændende eftermiddag - i venten. Med en birdie på sidste hul kom han hjem i 69 slag - en under par. Han er nu samlet en over par, og det kan være nok til at klare cuttet, men det ved han først ved aftenstide.

Længere nede i feltet kan unge Oliver Suhr konstatere: Det var så dén oplevelse. Han er langt fra at klare cuttet. Den sidste dansker, Mads Vibe-Hastrup, spiller i eftermiddag, og han skal minimum tre under par for at være med i weekenden, fordi han i går kom hjem fire over par, og cuttet ventes at blive en over par efter 36 huller.

Kjeldsen drønede op på førstepladsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce