Kjær bøjer sig for Wolfsburgs EM-forbud


Kjær bøjer sig for Wolfsburgs EM-forbud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den danske landsholdsspiller Simon Kjær vil bøje sig for sin klubs ønske om, at han ikke spiller U/21-EM.

Der har været meget tovtrækkeri frem og tilbage omkring Simon Kjærs mulige deltagelse ved EM for U/21.

Men nu siger danskeren, at han vil bøje sig for sin tyske klub, der mener, at han skal blive hjemme.

- Jeg ved, hvad jeg vil, og jeg ville gerne spille denne turnering. Men jeg ved også, hvornår det er nok. Jeg vil ikke gøre, hvad min klub ikke ønsker. Når Wolfsburg ikke ønsker, at jeg skal spille, så siger jeg fra, siger Simon Kjær til Wolfsburger Allgemeine.

Den danske U/21-træner Keld Bordinggaard har meldt klart ud, at han vil have forsvarsspilleren med. Simon Kjærs tyske træner, Felix Magath, har imidlertid nægtet danskeren at deltage.

Felix Magath mener, at slutrunden vil gå ud over Simon Kjærs forberedelser til den kommende sæson i Bundesligaen, fordi han dermed mister muligheden for at slappe tilstrækkeligt af.

Tyskeren mener desuden, at Wolfsburg er i sin gode ret til at forbyde Simon Kjær at deltage, fordi U/21-EM ikke optræder på Fifa's internationale kalender.

Kjær siger til den tyske avis, at han vil tage en sidste snak med Felix Magath, men det er ikke lykkedes danskeren at fange træneren på telefonen.

Den danske forsvarsspiller har dog forståelse for Wolfsburgs ønsker.

- Jeg forstår godt, hvis jeg ikke bør spille. Vi har haft en skrækkelig sæson med Wolfsburg, og vi må forberede os grundigt, siger Simon Kjær.

Kjær bøjer sig for Wolfsburgs EM-forbud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce