Kirkegaard forlader GOG

26-årige Dennis Kirkegaard siger efter blot en enkel sæson farvel til GOG Svendborg TGI. Højrefløjen skifter til offensive Bjerringbro-Silkeborg-Voel KFUM, der har en ekstrem dygtig sportslig ledelse med tidligere store GOG-navne i spidsen.
Foto: Hans Sturesson

Kirkegaard forlader GOG

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Offensive og ambitiøse Bjerringbro bliver ny arbejdsgiver, og fløjen ser især frem til samarbejdet med GOG-legender

BJERRINGBRO: Efter blot en enkelt sæson i GOG Svendborg TGI siger den 26-årige højrefløj Dennis Kirkegaard farvel til håndboldligaklubben GOG Svendborg TGI. Fra næste sæson er han at finde hos internationalt ambitiøse Bjerringbro-Silkeborg Voel KFUM.

Klubben fra Søhøjlandet, der kæmper hårdt med GOG Svendborg TGI om slutspilspladserne offentliggjorde i går navnene på hele fire nye spillere, der tiltræder fra den kommende sæson på tre-års-kontrakter. Foruden Dennis Kirkegaard er det Simon Kristiansen (KIF Kolding og en fortid som ungdomsspiller i GOG), Kenneth Olsen (AaB Håndbold og en fortid i Gudme HK og Svendborg TGI) og Primoz Prost (Gorenje Velen-je - slovensk hold som GOG tidligere har banket i Champions League, red.).

Udvikling og holdninger

Det er ønsket om udvikling, der får Dennis Kirkegaard til at tage springet. Han var i periferien af A- og udviklingslandsholdet som Team Tvis Holstebro-spiller. I GOG-tiden har der ikke været bud efter spilleren, der står noteret for 6 A-landsholdskampe. Og spilletiden har været be-grænset i en sæson, hvor Lasse Svan Hansen har været flyvende på højrefløjen.

- Jeg synes godt om de holdninger Carsten Albrektsen og Nikolaj Jacobsen har, og jeg tror jeg kan udvikle mig i klubben, siger Dennis Kirkegaard om sit skifte.

Han har især lagt mærke til, hvordan Christian Back er blomstret under Nikolaj Jacobsens vejledning. Sidstnævnte er uden sammenligning den største spiller i GOG-historien, og der har været mange store spillere i den historie.

Magtfaktor med FCK

Bjerringbro-Silkeborg-Voel KFUM ligner fremadrettet sammen med FCK den helt store magtfaktor i dansk herrehåndbold. Klubben får stor kapitalindsprøjtning fra Grundfos og Jydske Bank, og senest har tøjgiganten Adidas slået til med en to-årig-aftale. En ekstrem stærk sportslig ledelse med navne som Carsten Albrektsen (tidligere U-landsholdstræner og mestertræner i GOG), Bent Nyegaard (tidligere mestertræner i GOG), Nikolaj Jacobsen (tidligere storspiller i GOG og Kiel samt assistentræner i Viborg) virker i øjeblikket som en magnet på danske og udenlandske håndboldspillere. Blandt andet lykkedes det jyderne før indeværende sæson at lokke Lars Krogh Jeppesen (tidligere Kiel og Barcelona) hjem til dansk håndbold, hvor forskerlønningerne også er kommet for at blive med landsholdets succes og eksponering som Danmarks sports-ikon nummer 1 foran fodboldlandsholdet.

Flere fine fynske navne

Foruden Dennis Kirkegaard kommer næste sæsons trup i det jyske til at tælle tidligere GOG-spillere som Mathias Madsen, Morten Olsen, Kenneth Olsen og Simon Kristiansen. Mikkel Hansen har også af TV 2 været meldt på vej fra 2009. GOG Svendborg TGIs sportslige ledelse har indtil 1. juli muligheden for at forhandle en ny aftale på plads her. Efter 1. juli står Mikkel Hansen fri til at forhandle med andre.

Fokus på Skjern

Den kommende Bjerringbro-Silkeborg-Voel KFUM-spiller Dennis Kirkegaard har lige nu fokus på Skjern-kampen, hvor en sejr kan bringe fynboerne et stort skridt nærmere slutspillet. Det er en oplevelse, højrefløjen gerne vil have med i bagagen fra Sydfyn.

- Jeg var kun lige ved, da vi blev nummer 5 med Team Tvis Holstebro. Og jeg var kun med som tilskuer, da Team Tvis/Holstebro mødte GOG i DM-semifinalerne i 2000. Den gang var jeg kun ynglingespiller, siger Dennis Kirkegaard.

De ekstra sjove kampe

Han beretter om god stemning i GOG-truppen før dagens skæbnekamp, hvor meget står på spil.

- Det er jo også den slags kampe, der er ekstra sjove at spille. Det er jo de der medaljer, vi ligger og træner hårdt for at vinde hele sæsonen, siger Dennis Kirkegaard.

Kirkegaard forlader GOG

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce