Kildemand efter voldsomt styrt: Jeg kan intet huske

En god hjelm reddede Peter Kildemand, da han tirsdag aften styrtede i Sverige. Men Team Fjelsted-kaptajnen har pådraget sig en kraftig hjernerystelse. Foto: Peter Leth-Larsen

Kildemand efter voldsomt styrt: Jeg kan intet huske

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Team Fjelsted var uden sin kaptajn i Holsted onsdag aften, efter at Peter Kildemand var involveret i et voldsomt styrt i den svenske eliteserie, tirsdag. Der kan vente Kildemand en længere pause. Men fynboerne snuppede alligevel overraskende sejr i Holsted.

Speedway: Team Fjelsted kan komme til at måtte undvære sin kaptajn, Peter Kildemand, i en længere periode.

Tirsdag aften var Kildemand involveret i et voldsomt styrt i en match for sin klub, Västervik, i den svenske eliteserie. Han blev efterfølgende kørt direkte på hospitalet, hvor han måtte blive natten over til observation. Han har formentlig pådraget sig en meget kraftig hjernerystelse.

- Jeg har ikke brækket noget. Men I skulle se min hjelm. Den er helt flækker foran. Det var et meget voldsomt slag mod mit hoved. Jeg kan ikke huske noget fra styret, lød det onsdag morgen fra Peter Kildemand i en besked til sin sportschef i Team Fjelsted, Morten Svendsen.

Der kan meget vel vente Peter Kildemand en længere pause. Over for Morten Svendsen har Kildemand således allerede varslet, at han godt kan begynde at se sig om efter en erstatning til matchen på onsdag, hvor Team Fjelsted tager imod Holsted Tigers i en returmatch. Og mon ikke også Kildemand misser udematchen mod Region Varde Elite, fredag den 1. juni? En hjernerystelse er ikke til at spøge med.

Holsted Tigers-Team Fjelsted 37-47
Matchens gang: 1-5, 4-8, 7-11, 10-14, 12-18, 15-21, 18-24, 22-26, 27-27, 28-32, 32-34, 33-39, 35-43, 37-47.

Point Holsted Tigers:

Jakub Jamrog (A) 1 point i tre starter.

Rasmus Jensen (B) 11 point i otte starter.

Nicolai Klindt (B) 13 point i syv starter.

Michael Palm Toft (C) 5 point i fem starter.

Sam Jensen (D) 7 point i fire starter.

Martin Steen Hansen (D) 0 point i en start.

Point Team Fjelsted:

Grzegorz Zengota (A) 16 point i seks starter.

Frederik Jakobsen (B) 13 point i seks starter.

Anders Thomsen (B) 13 point i seks starter.

Valentin Grobauer (Tyskland) (C) 1 point i fem starter.

Christian Thaysen (D) 4 point i fire starter.

Bedste kørere: Holsted: Nicolai Klindt. Fjelsted: Grzegorz Zengota.

Tilskuere: 1735.

Team Fjelsteds næste match: Onsdag 30. maj kl. 18.30: Team Fjelsted-Holsted Tigers.

Bemærkninger: God start på sæsonen for de forsvarende mestre.

God erstatning for Kildemand

I onsdag aftens match i Holsted kørte polske Grzegorz Zengota i stedet for Peter Kildemand, og han gjorde det mere end godkendt for fynboerne med 16 point på seks heat. Morten Svendsen har tilsyneladende fundet Kildemands midlertidige afløser.

Team Fjelsted tog en noget overraskende sejr på hele 10 point - 47-37 - og det selv om fynboernes bund, den tyske C-kører, Valentin Grobauer, og D-kører Christian Thaysen ikke leverede noget i de første ni heat. Thaysen tog til gengæld to meget vigtige point i heat 11.

Frederik Jakobsen fejrede sin udtagelse til VM-holdet med 13 point i seks starter - det samme antal point blev det til for Anders Thomsen.

Hos hjemmeholdet blev Jacub Jamrog en total nedtur som erstatning for den skadede Nicki Pedersen.

- Vi har en god historik i Holsted, og den fortsatte i aften. Det var vigtigt, at Thaysen kom i gang, lød det fra en glad Morten Svendsen, efter at sejren var i hus.

Med gevinsten i Holsted er Team Fjelsted fortsat ubesejret efter sæsonens første tre matcher. det er blevet til to sejre og en uafgjort.

Der er håb om, at D-kører Jason Jørgensen kan være med igen i næste uge, hvor Fjelsted altså har to matcher - returmatchen hjemme mod Holsted og ude mod Region Varde.

Kildemand efter voldsomt styrt: Jeg kan intet huske

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce