Kiessling efter spøgelsesmål: Kritikken har været barsk


Kiessling efter spøgelsesmål: Kritikken har været barsk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stefan Kiessling har været udsat for hård kritik, fordi han ikke bad dommeren annullere "spøgelsesmålet".

Leverkusen-angriberen Stefan Kiessling fastholder, at han ikke var i stand til at se, om bolden gik i mål, da dommeren noget overraskende godkendte hans scoring i fredagens møde med Hoffenheim.

Derfor mener Kiessling, at det er uretfærdigt, at han efterfølgende er blevet kritiseret for ikke at fortælle dommer Felix Brych, at bolden i virkeligheden gik ved siden af.

- Al den kritik, jeg har været udsat for i de sidste dage, har været temmelig barsk, siger Stefan Kiessling til klubbens tv-kanal bayer04-tv.

- Alle mener, at jeg burde have sagt det til dommeren. Men jeg tror, at folk, der kender mig, ved, at hvis jeg havde set, at bolden gik igennem et hul i nettet, ville jeg have fortalt det, siger Kiessling.

Bayer Leverkusen vandt kampen med 2-1, blandt andet fordi Kiesslings mål blev godkendt, selv om bolden altså gik forbi stolpen og ind i mål via et hul i målnettet.

Men hovedpersonen selv mener, at det er urimeligt, at han skal kritiseres, når mange af tilskuerne også var i tvivl.

- På stadion var der 30.000 mennesker, der ikke kunne se det, og jeg var én af dem. Jeg så, at bolden var på vej mod sidenettet, men hvor den endte, så jeg ikke. Da jeg vendte mig om, så jeg den i mål og var overrasket.

- Dommeren spurgte, og jeg sagde, at jeg ikke kunne se, hvordan den endte i mål, siger Stefan Kiessling.

Det er endnu uklart, hvor det tyske fodboldforbund forholder sig til resultatet.

Men forbundet har meldt ud, at der næppe skal spilles en omkamp, fordi det internationale fodboldforbund (Fifa) i den slags sager står fast på, at dommerskøn skal respekteres.

Kiessling efter spøgelsesmål: Kritikken har været barsk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce