2016 bliver et tilpasningsår i Formel 1 for Kevin Magnussen og det nye Renault-team. I 2017 skal der resultater på bordet, siger den tidligere Le Mans-vinder, John Nielsen

John Nielsen, tidligere Le Mans-vinder og teamchef i det fynske racerteam AD Racing-Flexlease.nu, vurderer, at Kevin Magnussen vil få ”et år med rabat” som Formel 1-kører i sit nye Renault-team.

- Det er et nyt team, der skal stables på benene, og 2016 år bliver et tilpasningsår for teamet og Kevin, siger John Nielsen til Sport Fyn.

Til gengæld bliver det alvor for Kevin Magnussen i 2017, hvor han skal præstere. John Nielsen forventer, at Magnussen kan placere sig fra fem til syv og måske komme på podiet i enkelte løb.

Renaults nye Formel 1-stjerne lægger selv ikke skjul på, at målet er at blive verdensmester med Renault. Ansigtet blev imidlertid lagt i noget stramme folder, da Sport Fyn ved Dansk Motorsport Award i Herning torsdag aften spurgte Kevin Magnussen, om han ser Renault som sin sidste chance i Formel 1 efter nedturen hos McLaren.

- Det ved jeg ikke. Det er ikke noget, jeg tænker på, lød stjernens korte svar således.

Den unge stjernekører var blevet fløjet ind til Herning med privatfly efter onsdagens præsentation og pressemøde hos franske Renault.

- Det har været nogle hårde men også dejlige døgn. Det er godt at være tilbage. Det var en hård periode, da jeg skulle stå og kigge på de andre køre rundt, lød det fra Kevin Magnussen, der havde kæresten Julie i hånden, da han ankom til Messecenter Herning runde hal B.

Se den store reportage fra Herning i Sport Fyn, fredag - den fynske speedwaystjerne Peter Kildemand vandt to prestige-priser!

  • SportFyn