Kesslers træner: Vi kommer med stor overraskelse


Kesslers træner: Vi kommer med stor overraskelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mikkel Kesslers team har en taktisk overraskelse i ærmet til Carl Froch, lover træner Jimmy Montoya.

Carl Froch kommer til at møde en anden Mikkel Kessler, end den han tabte til i Herning for tre år siden.

Det garanterer danskerens træner, mexicaneren Jimmy Montoya, som har analyseret kampen fra 2010 grundigt.

- Jeg vil ikke fortælle dig, hvilke forandringer vi har foretaget, men jeg kan fortælle dig en ting: Folk vil blive meget overraskede, siger Montoya.

Træneren er allerede langt fremme i forberedelsesfasen og arbejder dagligt med Mikkel Kessler i danskerens træningslokaler i Dragør.

- Mikkel er et naturtalent, og jeg kan gøre alt, hvad jeg vil med ham. Det handler ikke om at belære ham. Det handler om at trække det rette ud af ham.

- Han har en stærk tilpasningsevne til det, som jeg fortæller ham, han skal gøre, siger Jimmy Montoya.

Ifølge den 34-årige københavnske bokser er mexicaneren så travlt optaget af at analysere kampen mod Carl Froch, at han ser alle 12 omgange af kampen to gange dagligt.

Det er måske lidt overdrevet, hævder Montoya, som tværtimod fastholder, at det vigtigste er evnen til at tilpasse sig den virkelighed, der møder dem i ringen 25. maj i London.

- Hver gang han bokser en kamp, så ser jeg den bagefter. Men mit arbejde starter faktisk først, når første runde er slut.

- Det hele kan være helt ligegyldigt, for det hele kan være ændret i forhold til forberedelserne, så jeg analyserer den første runde, og så starter det for alvor.

- Det er ikke så meget om at lære. Det er mere noget med at forstå, hvad du skal gøre for at vinde kampen. Froch har en stil, som han aldrig ændrer, siger Jimmy Montoya.

Mikkel Kessler har været hård ved sine seneste modstandere, Allan Green og Brian Magee, som danskeren stoppede i henholdsvis fjerde og tredje omgang.

Eksempelvis er Magee aldrig tidligere blevet stoppet så tidligt i en kamp. Han er kendt som en uopslidelig fighter, men danskeren så ud til at have læst hans svagheder perfekt og boksede ham på en anden måde, end Kessler normalt bokser.

Montoya mener dog, at det er forkert at tro, at danskeren var specielt anderledes i sine forberedelser før kampen mod Brian Magee.

- Alle stilarter er forskellige. Vi forbereder os forskelligt. Over for Brian Magee var det på en måde, og mod Allan Green var det på en anden måde. Det virkede.

- Du skal kæmpe kampen, som du ser den i dine tanker. Du kommer til at gøre en masse forskellige ting i den kamp. Jeg er ligeglad med, hvad de andre gør. Vi kan tilpasse os alt, for vi er klar til det.

- Alle store boksere har deres egen måde at bokse på, og man skal lære at tilpasse sig disse forhold, siger Jimmy Montoya.

Kesslers træner: Vi kommer med stor overraskelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce