Bokseren Mikkel Kessler vandt i nat WBA-titlen i supermellemvægt i Brøndby Hallen, da han knockoutede tyske Dimitri Sartison i sidste omgang.
Mikkel Kessler er igen verdensmester i et af de store bokseforbund. Det blev en kendsgerning, da den 29-årige dansker natten til søndag i Brøndby Hallen sikrede sig den ledige titel i supermellemvægt hos World Boxing Association (WBA) med en knockoutsejr i 12. og sidste omgang over tyskeren Dimitri Sartison.

Mikkel Kessler vandt titlen i den samme arena, hvor han i efteråret 2004 tog WBA-titlen første gang ved at stoppe Manny Siaca fra Puerto Rico, og det skete i en elektrisk atmosfære, hvor sveden føg fra bokserne og ud blandt folk ved ringside.

Publikum havde tydeligt ventet hele aftenen på at se deres yndling i aktion, og Mikkel Kessler blev kampen igennem båret frem.

Danskeren lagde hårdt ud med at stemple Dimitri Sartison adskillige gange i ansigtet med sit venstre jab, som skulle bruges til at holde tyskerens frygtede højrehånd på afstand.

Denne taktik blev fulgt i hele kampen, og i sjette omgang virkede Sartison mør, da Kessler ramte ham med et drønende uppercut.

I 11. omgang sendte Kessler sin modstander i knæ til stående tælling, og i sidste omgang var det slut, da en byge af slag sendte den heroisk kæmpende Sartison endegyldigt ned.

Mikkel Kessler har nu 40 sejre på sin rekordliste med blot et enkelt nederlag.

Mere om emnet

Se alle

Anders Hugger undermatchet

Overvejede at stoppe Sartison

Glad og lettet Kessler efter VM-sejr