Kessler beholdt underbukserne på

Bokseren Mikkel Kessler klarede med 100 gram indvejningen inden sin VM-kamp lørdag aften, hvor han skal møde tyskeren Dmitri Sartison i Brøndby Hallen.

Kessler beholdt underbukserne på

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bokseren Mikkel Kessler klarede indvejningen inden sin VM-kamp lørdag aften, hvor han skal møde tyskeren Dmitri Sartison i Brøndby Hallen.

Sidste gang, Mikkel Kessler skulle vejes inden en kamp, blev den danske bokser nødt til at smide underbukserne for at nå under vægtgrænsen. Men det var ikke nødvendigt, da han fredag blev vejet inden VM-kampen mod tyske Dmitri Sartison.

Han vejede nemlig - iført underbukser fra sponsoren Jack & Jones - ind på 76,1 kilo, hvilket er 100 gram mindre end den tilladte vægt for en supermellemvægter, da han var på vægten i SAS Radisson-hotellet på Frederiksberg i København.

Dermed er Mikkel Kessler klar til at blive verdensmester igen, når han lørdag aften skal i ringen mod Dmitri Sartison i Brøndby Hallen. Men der var hverken hårde blikke eller provokationer mellem de to boksere under indvejningen.

- Han er flink og rar. Jeg har altid sagt, at det er dem, der er de farlige. Dem, der går og praler, de gør det, fordi de er usikre, sagde Mikkel Kessler inden vejningen.

De to boksere skal kæmpe om den ledige titel hos forbundet World Boxing Association, der betragtes som et af de tunge forbund i boksesporten.

Kessler beholdt underbukserne på

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce