FODBOLD: Serie 1 kreds 2 Kerteminde-Tarup/Pårup 3-1 (2-0).

Kertemindes nye assistenttræner, Jakob Udesen, var på pletten og scorede sit mål nummer fire i to kampe allerede efter otte minutters spil på et koldt og forblæst Kerteminde Stadion. Med føringen i ryggen satte Kerteminde sig på kampen, men trods et optisk overtag, så skulle man helt hen til det 35. minut inden der igen blev scoret, men så var det også lækkerier. Kristoffer Kryger modtog et præcist indlæg fra højre med en flot brysttæmning og sendte efterfølgende bolden i nettet med et flot spark. Dermed kunne hjemmeholdet gå til pausen med en fortjent føring på 2-0.

Efter pausen skiftede kampen karakter efter hjemmeholdets dominans før pausen. Tarup/Pårup reducerede hurtigt til 2-1 på en scoring af Jacob Morsøe og scoringen bragte usikkerhed i Kertemindes rækker og udligningen lurede. Jakob Udesen fik efter 70 minutter den helt store chance for at afgøre kampen, da han skulle eksekvere et straffespark begået mod Kertemindes bedste spiller, Jacob Rose, men gæsternes målmand Lasse Kristensen havde ikke det store besvær med at redde det svage spark, som blev Udesens sidste i kampen. Efter det brændte straffespark blev han erstattet af Nicolaj Christensen, som brændte straffespark i sidste hjemmekamp.

Gæsterne fortsatte deres pres og små 10 minutter før tid fik de en gylden chance for at udligne, da usikkerheden i Kertemindes bagerste rækker udløste et straffespark, som Michael Helming skulle sparke. Hans flade spark blev imidlertid flot reddet af Chris Baslund, og dermed overlevede Kerteminde gæsternes store chance for udligning. I dommerens overtid afgjorde Kertemindes bedste spiller på dagen, Jacob Rose, så kampen endegyldigt, da han gik alene igennem i venstre side og scorede sikkert til slutresultatet 3-1 til Kerteminde, som med sejren fik lagt afstand til nedrykningspladserne. (BEN)