FODBOLD: Den 31-årige midtbanespiller Kenneth Møller Pedersen vil væk fra OB, og det sker senest til næste sommer, når hans kontrakt udløber.

- Men jeg håber da, at vi kan finde ud af en løsning, når transfervinduet åbner til vinter. Jeg tror bestemt, at jeg kan finde ud af det med klubben, siger Kenneth Møller Pedersen til Stiftstidende.

- Jeg ser ingen anden logisk udvej end at forlade klubben. I min alder er det ikke tilfredsstillende at være gardering for reserverne.

- Jeg har ikke lyst til at smække med døren og ødelægge det forhold, jeg har til klubben og mange mennesker i OB. Men jeg kan se på træningen, at jeg stadig har niveauet til at begå mig til træning. Her falder jeg bestemt ikke igennem.

Udtaget til Olsens hold

For halvandet år siden blev Kenneth Møller for anden gang i sin karriere udtaget til ligalandsholdet, men vendte hjem, fordi han blev far - og så blev han i øvrigt syg.

Samtidig hentede OB Thomas Lindrup, og det blev starten på den tekniske stærke men knapt så gennembrudshidsige Møller Pedersen med fortid tidligere i OB, B1909 og FC Midtjylland.

For kort tid siden erindrede OB's trænerduo ham om, at han ikke var så langt fra holdet, som han selv troede.

Holdt ikke stik

- Men det har vist sig ikke at holde stik. Det har været sådan nu i over et år. Jeg er ikke typen, der giver op. Men nu må jeg tage de farvede briller af og skille følelserne væk, siger Møller Pedersen.

- Kenneth kan ikke undværes. Han har en rolle i truppe. Men den rolle er nemmere at se for en træner end for spilleren selv, siger chef-træner Troels Bech.

- Han har jo en status og så mange kampe på bagen gennem de sidste 10 år, at jeg godt kan regne ud, at han ikke har været tilfreds med den tjans, han har dækket. Kenneth har næsten hver gang været med i truppen men på en marginal position, erkender Troels Bech.

- Når Kenneth siger, at han vil væk, kan han så overhovedet komme i betragtning til truppen resten af efteråret?

- Det afhænger helt af indsatsen. Kenneth Møller Pedersen har vist professionelt niveau til træning og slår ikke op i banen. Det bliver ikke, hvad man kan læse i en tryksag (avisen, red.), der skal afgøre, om han kommer i betragtning til holdet, mener cheftræner Troels Bech.
  • fyens.dk

Mere om emnet

Se alle
Fra sportsinvalid til OB-spiller

Fra sportsinvalid til OB-spiller

OB er klar med træner-forlængelse

OB er klar med træner-forlængelse

Kun én træningskamp i Danmark til OB