Kendte hjælper kræftramte børn

OB's assistenttræner Michael Hemmingsen er en habil golfspiller med et encifret handicap. Sammen med mange andre sportsfolk spiller han lørdag penge ind til syge børn.
Foto: Jørgen Flemming .

Kendte hjælper kræftramte børn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fredag og lørdag giver kendte sportsfolk, skuespillere og andet godtfolk et par hænder til kræftramte børn. Det er ottende gang, den selvejende institution GolfAid arrangerer Stjernegolf og foreløbig er indsamlet 1,5 millioner kroner til kræftramte og andre syge børn i Rigshospitalets BørnUngeProgram.

Horsens Golfklub lægger bane til golfspillet, der begynder lørdag klokken 13.30. Men inden da viser verdens bedste venstrewing, Lars Christiansen, håndbold-tricks, ligesom landsholdets målmand Thomas Sørensen lader sig udfordre.

Andre kendisser er klar til at skrive autografer, inden cirka 35 kendte sendes ud på golfbanen for at vise spil af vekslende kvalitet.

Mange af de ikke mindst tidligere fodboldstjerner har dog encifrede handicaps, så de ved godt, hvordan bolden skal flyttes rundt i anlægget.

Blandt deltagerne er OB's assistenttræner Michael Hemming (hcp 6,8), Odense Eventyr, den tidligere GOG-landsholdsspiller Nikolaj Jacobsen, Svendborg Golfklub (hcp 6,7) og den tidligere OB-landsholdsspiller, Per Pedersen, der spiller golf i Horsens fra et handicap på 27,3.

Hvor: Horsens Golfklub

Hvornår: Lørdag 21. juni klokken 13.30

Info: Hjælp til kræftramte børn

Kendte hjælper kræftramte børn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce