Kemien stemmer i amerikanerkæden


Kemien stemmer i amerikanerkæden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ved at sætte Peter Regin, Mikkel Bødker og Morten Madsen i samme angrebskæde har landstræner Per Bäckman fremtryllet en dansk supertrio.

Det var tilsyneladende godt set af ishockeylandstræner Per Bäckman, at han justerede på holdet inden mødet med Tyskland. Den nye konstellation med Peter Regin, Mikkel Bødker og Morten Madsen - der alle tjener deres penge i de nordamerikanske ligaer - stod i hvert fald for to af Danmarks mål i 3-1-sejren over Tyskland.

- Vi har spillet sammen på juniorlandsholdet og er lidt af den samme skole, der gerne vil spille kontrahockey og har fart i jernene. Vi passer godt sammen, mente Peter Regin efter kampen, hvor han scorede et herligt mål efter et soloraid helt nede fra egen zone.

- Jeg så, at de skiftede kæde, da jeg fik pucken, så jeg vidste, at de ville stå stille i midtzonen, når jeg kom op igennem banen. Den slags er guf for mig, så jeg tog chancen, og til sidst var jeg en mod en. Jeg kunne mærke, at der var en tysker lige bag mig, så jeg slog til den med baghånden, og heldigvis gik den ind, sagde Regin, som selv fremhævede den danske defensiv som årsag til sejren.

- Vi stod rigtigt godt i midtzonen igennem hele kampen, og selv om vi var under en del pres, så stod vi fast. Samtidig hjalp det også, at vi i dag havde en målmand, der reddede et par vigtige pucke undervejs, sagde Regin.

Kemien stemmer i amerikanerkæden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce