Kebab - nu også på månen


Kebab - nu også på månen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I anledning af den tyrkiske sejr over schweizerne overtalte mediehusets fotograf af tyrkisk afstamning den skrivende reporter til at kaste sig over en kebab i Snack Baren "Avanti" i hjertet af Zürich på "Fliale Stauffacher", hvorfra linje 2 kører direkte ud til Letzigrund Stadion.

- Vi er overalt. Nu mangler vi bare at åbne en kebab-bar på månen, sagde den tyrkiske ejer, da han funderede over fotografens faste fynske forbindelse.

Lad os sige det med det samme. Den tyrkiske fast food er klasser bedre end den amerikanske. Der er krassen i de dér kyllinge-strimler, selv om man som i mange af livets andre forhold skal undlade at presse for hårdt. Så sprutter dressingen nemlig ud af en læk i fladbrødet og slår ned som en splatter-bombe i betænkelig nærhed af den bærbare computer.

Efter denne herlige kebab var der udsigt til en stille stund med tandstikkerne, mens vi med en anelse gru tænkte på den afghanske taxa-chauffør Nassir, der havde kørt os til et pasfoto-bur under banegården i Zürich.

Han havde misforstået fotografen, der skulle bruge en ny kortlæser til det digitale kamera. Det gamle var druknet i vandfaldet på St. Jakob Park i Basel onsdag aften.

Nassir troede, vi var hollændere og begyndte straks at tale om forbudte film og grimme tegninger, men vi insisterede på, at vi var danskere og, at det var os, som havde lavet de der tegninger. Det blev det ikke bedre af, men han viste os dog den frække gade "Langestrasse" i den pæne by, selv om vi ikke havde bedt om det.

Det var grumt.

Kebabben kostede 9 schweizerfrancs. (leif)

Kebab - nu også på månen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce