Kasper er klar til angreb

Som stregspiller skal man virkelig tænke sig om, inden man går i clinch med Kasper Nielsen...
Foto: Yilmaz Polat

Kasper er klar til angreb

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kasper Nielsen ser frem til at løbe stærkt igen og få mere spilletid i angrebet hos GOG

HÅNDBOLD: Den store og stærke forsvarer befinder sig tydeligvis godt i Gudmehallen, hvor der bliver givet hånd til gamle kendinge og klappet på skuldre.

- Passer du så på os igen, når vi går i byen i Svendborg? - vil et par ældre herrer vide.

Smilet har ikke svært ved at finde Kasper Nielsens ansigt.

- Ja, absolut, forsikrer han.

De alvorlige folder kommer først, da den 102 kg tunge midterforsvarer bliver bedt om at fortælle, hvorfor han nu har skrevet en tre-årig kontrakt med sydfynboerne, og ikke fortsatte i Nordtyskland.
Humøret var rigtig høj i Gudmehallerne i går. Her er det fra venstre GOG-direktør Arne Buch, cheftræner Ulf Schefvert og EM-helten Kasper Nielsen, der klukker af grin.
Humøret var rigtig høj i Gudmehallerne i går. Her er det fra venstre GOG-direktør Arne Buch, cheftræner Ulf Schefvert og EM-helten Kasper Nielsen, der klukker af grin.
Foto: Yilmaz Polat

Det svære valg

- Det var et svært valg. For jeg var glad for at prøve kræfter med tysk håndbold og har udviklet mit spil meget dernede.

- Men omvendt har den danske liga også udviklet sig meget. Og GOG er et stærkt hold, der klarer sig godt i Champions League.

- Jeg glæder mig til at komme til at løbe rigtigt meget, og forhåbentlig få spilletid i begge ender.

I Flensburg-Handewitt svingede det meget med spilletiden i angrebet.

- Lige efter EM-triumfen, fik jeg næsten fuld spilletid i angrebet. I en periode derefter sad jeg ude i næsten hvert eneste angreb.

- Det har været meget skiftende. Nogle gange har det været berettiget, andre gange ikke, mener den bomstærke venstre back, der dog skynder sig at tilføje, at han har lært meget og været rigtig glad for de tre sæsoner i den tyske klub.

I GOG ser det ud til at Kasper Nielsen får rig mulighed for at bruge sin fysik og knaldhårde skud ved modstandernes mål.

- Kasper passer perfekt ind i vores koncept. Han er primært blevet brugt i forsvaret i Flensburg, men det ændrer vi på, så han også indgår i vores angreb, forklarer cheftræner Ulf Schefvert.

Kasper Nielsen arbejder i øjeblikket på højtryk for at komme sig oven på en mindre fibersprængning i højre lægmuskel.

- Det går rigtig godt med genoptræningen. Jeg er overbevist om, at jeg sidder i flyveren på vej til Kina på søndag sammen med resten af landsholdet.

Sidder over i aften

Opvisningskampen i aften mod et udvalgt udenlandsk hold i Kolding, bliver dog uden forsvarsklippen.

- Der er ingen grund til at satse, og jeg har behov for tid. De tre-fire dage inden afrejse bør være nok til at komme helt oven på igen, vurderer Kasper Nielsen.

Danmark spiller første kamp ved OL onsdag den 6. august mod Frankrig.

Den 25. august vender Kasper Nielsen tilbage til Fyn og den fremtidige forsvars/angrebsposition hos sølvvinderne. Måske en titel rigere?

- Det er da noget af det, jeg har savnet i Tyskland. At vinde titler. Mit skifte gør i hvert fald, at jeg kommer til at spille med i toppen af dansk håndbold.

Kasper er klar til angreb

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce