Kasper Nielsen ude én måned

På grund af en langvarig knæskade så GOG Svendborgs Kasper Nielsen til fra sidelinjen i går. Scanningen i Kina var åbenbart ikke god nok, mener han.
Foto: Lars Skaaning

Kasper Nielsen ude én måned

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny scanning af topspillers knæ i går efter fortsatte problemer

HÅNDBOLD: Det bliver en rigtig "øv-start" i sin nye klub for GOG's topkøb, Kasper Nielsen. Han er således sandsynligvis ude i den første måned af den nye sæson.

I stedet for en tur på banen i Arena Fyn var Kasper Nielsen således en tur i Viborg i går. På sygehuset. Kasper Nielsen måtte gennem endnu en scanning af det knæ, som har givet den tidligere Flensburg-spiller problemer siden en konfrontation med legenden Ivano Balic fra Kroatien ved OL.

Kasper Nielsen blev scannet i Kina, men de fortsatte knæproblemer førte altså til en ny scanning i går. Resultatet foreligger sandsynligvis i dag eller i morgen.

- Den umiddelbare vurdering er, at der er nogle menisken-problemer, og jeg skal sandsynligvis have fjernet et stykke af menisken, fortalte en "civilklædt" Kasper Nielsen på sidelinjen i Arena Fyn umiddelbart før kampen. Han tilføjede:

- Jo, selvfølgelig ærgrer det mig. Det er jo ikke lige det, jeg er kommet til GOG for - for ikke at være med på banen. Men det kunne trods alt have været værre.

Kasper Nielsen siger, at scanningen i Kina tilsyneladende ikke var god nok.

- I den fase, jeg har været igennem for atter at blive klar, er mine problemer vendt markant tilbage, lød det fra Kasper Nielsen.

Også en anden markant GOG-spiller, islændingen Snorri Gudjonsson, var i civil i går efter sin operation.

Han ventes klar om syv-otte uger.

Kasper Nielsen ude én måned

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce