Kasper Hvidt erkender klasseforskel


Kasper Hvidt erkender klasseforskel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FCK Håndbolds målmand Kasper Hvidt mener, der er decideret klasseforskel mellem de danske hold og de bedste europæiske klubber som eksempelvis Ciudad Real.

Dansk herrehåndbold har stadig et pænt stykke op til de bedste klubber i Europa. Det mener FCK Håndbolds målmand Kasper Hvidt efter søndagens nederlag på 25-33 til spanske Ciudad Real.

Resultatet overrasker ikke den tidligere danske landsholdskeeper, som med flere store redninger i anden halvleg var med til at holde FCK inde i kampen. Men det endte alligevel med en spansk storsejr på otte mål.

- Det var vel, hvad man kunne forvente. Vi får en ok start på begge halvlege, men de viser deres utrolige bredde og kvalitet ved to gange at trykke på speederen. En gang i hver halvleg scorer de lynhurtigt to-tre mål i træk, og så mister vi lidt troen på det, siger Kasper Hvidt til Ritzau.

FCK Håndbold er fortsat placeret på en fjerdeplads i gruppen på seks hold, og FCK er dermed på solid kurs mod ottendedelsfinalerne i Champions League. Men som firer møder holdet en af etterne fra de andre grupper. Lige nu topper Montpellier, Veszprem, Barcelona de øvrige grupper, og det bliver nogenlunde samme modstand og klasse som Ciudad Real, vurderer Hvidt.

- Vi kommer til at møde nummer et fra en af de andre puljer, som er nogle af Europas bedste hold. Der kan vi lige så godt sige på forhånd, at FCK kun har 5-10 procents chance. Men vi skal prøve at gå efter den chance, vi trods alt har, siger FCK'eren.

Kasper Hvidt erkender klasseforskel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce