Kasi-exit koster 35 millioner

Jesper Nielsen i selskab med Per Bjerregaard
Foto: Lars Møller/POLFOTO/Arkiv

Kasi-exit koster 35 millioner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jesper Nielsen og hans virksomhed Kasi Group trækker sig ud af fodboldklubben Brøndby IF med udgangen af 2010, selvom hovedsponsoratet løber frem til juli 2013.

Brøndby IF mister Danmarks største sportssponsorat med udgangen af 2010. Jesper Nielsen og hans Kasi Group havde egentlig kontrakt som hovedsponsor frem til 2013, men den aftale har han nu betalt Brøndby cirka 35 millioner kroner for at slippe ud af.

- Vi er kede af at miste ham som indpisker, men både forstår og respekterer, når Pandora ønsker, at han fremover er deres mand 100 procent, siger Brøndbys bestyrelsesformand, Per Bjerregaard, i en fondsbørsmeddelelse.

Den ekstraordinære pengeindsprøjtning betyder, at Brøndbys forventninger til årsregnskabets ændres fra et minus på 30 millioner kroner til et plus på mellem to og fem millioner kroner.

Jesper Nielsens firma har retten til at sælge smykker for firmaet Pandora i en række lande, og ifølge pressemeddelelsen skal han bruge sin energi på at sælge smykkerne i nye lande.

Kasi Group indgik i 2007 en femårig aftale med Brøndby IF, der er Jesper Nielsens hjerteklub. Han har ikke forlangt meget til gengæld, og eksempelvis videregav han kvit og frit retten til at reklamere på Brøndby-spillernes trøjer til Unicef. Til gengæld har han forbeholdt sig retten til at kritisere klubben, og det har han gjort flere gange. Blandt andet, da Brøndby tidligere på året fyrede den daværende direktør, Hermann Haraldsson

Kasi-exit koster 35 millioner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce