Kasi-Jesper vil fylde Parken igen og igen


Kasi-Jesper vil fylde Parken igen og igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

AG Københavns holdejer, Jesper "Kasi" Nielsen, har planer om at fylde Parken flere gange i næste sæson.

Det skal være fantastisk, når AG København søndag tager imod Bjerringbro-Silkeborg i Parken i den anden DM-finale i herrehåndbold, men det skal ikke være enestående, siger AGK-ejer Jesper "Kasi" Nielsen.

- Jeg har sagt til mine drenge, at hvis vi får succes med at fylde Parken til DM-finalen, så spiller vi fire kampe derinde i næste sæson, siger Jesper Nielsen til sporten.dk.

Holdejeren drømmer om at kunne invitere på Champions League-håndbold i Parken efter sommerferien.

- Og kan jeg sælge 20-25.000 billetter i rent salg og resten i sponsorpakker, hvorfor skulle det så ikke være en tradition, at AGK spiller DM-finalerne i Parken, siger Jesper Nielsen.

AG København har allerede meldt ud, at klubben går efter at sætte verdensrekord, når Bjerringbro-Silkeborg kommer på besøg på lørdag i Parken.

Men overliggeren er hævet, siger AGK's kommunikationsdirektør, Steen Laursen.

- Vores mål har fra starten været at få mere end 30.925 tilskuere til DM-finalen i Parken. Det vil være ny verdensrekord, og det er pejlemærket.

- Men vi har sidenhen fået ekstra pladser til rådighed i Parken, og vi går naturligvis efter at få udsolgt, siger Steen Laursen.

AG København vandt det første opgør af DM-finalen i Silkeborg, og københavnerne kan med bare uafgjort i Parken kalde sig danske mestre.

AG København er allerede kvalificeret til Champions League i næste sæson.

Kasi-Jesper vil fylde Parken igen og igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce