Kasi Jesper køber FCK's herrehåndbold

Kasi-Jesper Nielsen, t..h., befrier Don Ø for et problem
Foto: Lars Møller/POLFOTO

Kasi Jesper køber FCK's herrehåndbold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ifølge B.T. køber Jesper Nielsen fra Kasi Group FCK's håndboldherrer, og det offentliggøres på et pressemøde i eftermiddag.

FCK-boss Flemming Østergaard og Jesper Nielsen fra Kasi Group holder pressemøde i eftermiddag. Ifølge B.T., der normalt er godt orienteret om Jesper Nielsens gøren og laden, vil rigmanden fra den københavnske vestegn annoncere, at han køber FCK-håndhold på herresiden, der så sent som i lørdags blev dansk pokalmester.

Holdet bliver slået sammen med Jesper Nielsens hidtidige hold, AG Håndbold, som spiller i den næstbedste række, men blandt andet har prominente spillere som Lars Jørgensen og Klavs Bruun Jørgensen på banen og i næste sæson får tilgang af Joachim Boldsen. Det nye hold vil få navnet AG København.

FCK Håndbold har haft sportslig succes, men økonomisk løber forretningen ikke rundt, og det er et problem for Parken Sport & Entertainment, der kommer ud af 2009 med et underskud i omegnen af en kvart milliard kroner.

Det er kun en uges tid siden, at Jesper Nielsen meddelte, at han trækker sig som hovedsponsor for fodboldklubben Brøndby IF ved udgangen af i år - tre år før udløb af den oprindelige kontrakt.

Ud over at eje AG Håndbold, og nu tilsyneladende også snart FCK's håndboldherrer, er Jesper Nielsen bestyrelsesformand i den tyske storklub Rhein Neckar Löwen.

Kasi Jesper køber FCK's herrehåndbold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce