Kasi-Jesper droppede Anja Andersen


Kasi-Jesper droppede Anja Andersen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jesper Nielsen fra Kasi Group, også kendt som Kasi-Jesper, takkede nej til Anja Andersen og FCK's kvindehold, inden han opkøbte FCK Håndbolds herrehold.

Mens pengemanden Jesper Nielsen fra Kasi Group har opkøbt FCK Håndbold herrehold, så havde han ingen interesse i at overtage københavnernes kvindehold, der har Anja Andersen som træner.

Tilbuddet fik Jesper Nielsen ellers, bekræfter han over for B.T.

- Vi talte om det, men så sagde Søren Colding en dag til mig: Det går som regel skidt, hvis du kaster dig over noget, du ikke brænder 100 procent for. Og det har han ret i. Jeg brænder for Brøndby i fodbold og for AG's herrer og for Rhein-Neckar Löwen. Det vil også være synd for de kvinder, som faktisk brænder præcis 100 procent for det, siger Jesper Nielsen med henvisning til den tidligere landsholdsspiller i fodbold Søren Colding.

Netop Colding kommer til at sidde bestyrelsen i AG København, som FCK's herrehold skifter navn til i sommerpausen, hvor klubben smeltes sammen med AG Håndbold.

- Vi skal have hjertet med i det, vi gør. Jeg har ikke hjertet med, og min viden om kvindefodbold retfærdiggør ikke, at jeg skal have et kvindehold, lyder det fra Jesper Nielsen.

FC København kommer til at eje 10 procent af AG København, hvor FCK's bestyrelsesformand, Flemming Østergaard, også får en plads i bestyrelsen. Men Jesper Nielsen, der også er storsponsor hos FCK's fodbold-ærkefjender fra Brøndby IF året ud, medgiver, at FCK ikke har meget at sige i AG København.

- 10 procent er ikke meget, så har man ikke det store at skulle have sagt til hverdag, forklarer Jesper Nielsen.

Kasi-Jesper droppede Anja Andersen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce