Karismatisk målmand opereret tre gange - håndboldfremtid uvis

Søren Sigaard Hansen i en stor redning for Otterup HK i et opgør mod Nordsjælland Håndbold. En karismatisk målmand med markant udstråling. Foto: Kim Rune

Karismatisk målmand opereret tre gange - håndboldfremtid uvis

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En eventuel tilbagevenden til håndbolden har lange udsigter for Otterup HK's Søren Sigaard Hansen, der har alvorlige problemer med sin ryg.

Håndbold: Med tre operationer hen over sommeren kæmper Otterup HK's karismatiske målmand, Søren Sigaard Hansen, en hård kamp for sit helbred. Sigaard er ramt af alvorlige diskusprolaps-problemer, der tilsyneladende er opstået i forbindelse med håndbolden og er blevet ekstra problematiske, fordi Søren Sigaard Hansen har et arbejde, hvor han sidder meget ned. En eventuel tilbagevenden til håndbolden for Sigaard har meget lange udsigter. Det bekræfter Finn Toftegaard, medlem af Otterup HK's elitebestyrelse over for Sport Fyn.

- Vi føler alle med Søren. Det er selvfølgelig ærgerligt for klubben og holdet, men det er småting i det store billede. Vi tænker først og fremmest på Sørens helbred og førlighed. Vi har måttet holde Søren tilbage med håndbolden - sagt til ham, at det ikke er håndbolden, han skal leve af - og bede ham have fuld fokus på sit helbred. Vi ønsker alt det bedste for Søren, siger Finn Toftegaard.

Søren Sigaard Hansen har stået mange store kampe for Otterup HK, men han har samtidig haft en vigtig rolle som indpisker og leder på holdet.

Talent hentet i Norge

Med Søren Sigaard Hansen helt væk fra holdet bliver Kristian Poulsen ankermand i Otterup HK's mål. Han suppleres af et ungt talent, Jonas Kjærgaard, der kommer til det fynske fra et år i norsk håndbold. Kjærgaard kommer dog ikke i aktion for sin nye klub i torsdag aftens pokal-ottendedelsfinale mod KIF Kolding København, da hans spilletilladelse endnu ikke er på plads. I stedet supplerer en rigtig klubmand, Jens Storgaard, Kristian Poulsen i Otterup-målet til mødet med Jens Boesens ligatropper.

Jonas Kjærgaard skulle være klar til Otterup HK's start på den nye sæson i 1. division. Efter tre år i Skive fH fik den unge målmand i maj sidste år et tilbud fra den norske klub Haugaland, "som han ikke kunne sige nej til", og han begyndte i klubben pr. 1. juli 2016. Men efter et år i det norske gælder det altså nu Otterup HK. Det er en krølle på Kjærgaards skifte, at hans første aktion for Otterup HK dermed sandsynligvis bliver fynboernes udeopgør mod netop Skive fH, 10. september.

 

Karismatisk målmand opereret tre gange - håndboldfremtid uvis

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce