Kaptajnen beklager trænerens fald


Kaptajnen beklager trænerens fald

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HÅRDT: Danny Carlsen havde håbet, at '13 gav Vingaard de sidste tre kampe inden pausen
FODBOLD: I næsten 300 kampe har Danny Carlsen været en stort set solid sidste skanse for B1913, og kaptaj-nen har arbejdet tæt sammen med den nu fyrede chef-træner Jan Vingaard.

- Derfor var det også en hård dag at komme igennem, for det er os alle, både spillere og trænere, der har kikset med resultaterne, og så er det hårdt, at det lige er én enkelt, der skal sies fra, sagde Danny Carlsen dagen derpå.

- Men resultaterne for os alle på det seneste har bare ikke været gode nok. Jeg vil så understrege, at det er en af de mest professionelle og seriøse personer i B1913, man nu skiller sig af med.

- Men jeg er 100 procent 13-mand og bakker derfor selvfølgelig op om beslutningen, fordi det hele nu handler om, at vi får tre point på søndag mod Næsby.

Danny Carlsen oplevede efter oprykningen i sommeren 2000 et par sæsoner, hvor det talentfulde blå hold bed topholdene i deres dyre haser.

- Men vi fik jo ikke tilført spillere, selv om det hele lå til højrebenet for B1913, fordi vi var eneste Odense-klub i 1. division. Økonomien var åbenbart ikke til det, og efterhånden som vi mistede spillere, fik Jan Vingaard dårlige arbejdsbetingelser. Han havde jo til sidst i forhold til niveauet i 1. division en halv eller kvart trup at arbejde med, siger Danny Carlsen, der denne gang ikke blev taget med på råd, da trænerfyringen blev besluttet.

- Det er lidt af en arbejdsmetode i B1913, men nu har vi til tider ment, at vores bestyrelse var en anelse handlingslammet, og så må vi vel acceptere, at den skærer igennem.

- Og det sker jo ikke for at genere nogen, men udelukkende fordi man mener, det er bedst for klubben.

- Men jeg havde hellere set, at man havde ladet Jan Vin-gaard køre de sidste tre kampe i efteråret færdig, så han og klubben i vinterpausen i al mindelighed kunne finde ud af noget nyt hver for sig.

- Også rent menneskeligt, for Jan Vingaard har præsteret et kæmpemæssigt arbejde i B1913 ud over selve træningen. Jan har været med til at bygge hele klubben op igen, for i forgængeren Peer Danefelds tid blev der udelukkende fokuseret på de første femten mand, så der hverken var ungdomsafdeling eller andre seniorhold til nogen nytte.

- Lige nu sidder jeg tilbage med en frustration over, at vi spillere ikke har gjort det så meget bedre, at Vingaard kunne ha' kørt perioden ud.

Kaptajn Carlsen har talt. På søndag er det handskerne, der taler, og den hidtidige assistent Mikkel Wind er ved trænerroret.

Kaptajnen beklager trænerens fald

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce