Kaptajn med optimisme: Odense Bulldogs jagter tredje hjemmesejr i træk

Martin Larsen i kaptajn-rollen for Odense Bulldogs sammen med sin back-makker Marcus Nielsen (95) foran målmand Teemu Seppänen i tirsdagens 6-2-sejr over Hvidovre Fighters. Foto: Michael Bager

Kaptajn med optimisme: Odense Bulldogs jagter tredje hjemmesejr i træk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter tirsdagens 6-2-sejr over Hvidovre ser Bulldogs-kaptajn Martin Larsen med optimisme frem mod fredagens hjemmekamp mod Esbjerg Energy.

Ishockey: Der har været store udsving i præstationerne for Odense Bulldogs indtil nu i den endnu spæde sæson. Efter de ni første kampe har Bulldogs hentet tre sejre, og alle ni point er hentet på hjemmebane.

Fredag aften får Bulldogs chancen for at nappe den tredje hjemmesejr i træk, når Esbjerg Energy kommer på besøg. I tirsdags rejste Bulldogs sig fra fredagens ørefigen på 4-13 mod Rødovre og vandt 6-2 over Hvidovre.

- Det var super dejligt at komme tilbage på benene. Vi fulgte den opskrift, der var lagt. Vi spillede en god defensiv og fik lavet nogle mål, siger Odense Bulldogs' kaptajn, Martin Larsen.

Sejren var bemærkelsesværdig, da det var første gang i denne sæson, at Bulldogs vandt en kamp efter at have været bagud. I de to første sejre over Sønderjyske og Rødovre førte Bulldogs hele vejen, men i tirsdags mod Hvidovre var Bulldogs bagud 0-1 efter første periode.

- Vi spillede en god første periode og havde et spilovertag, selv om vi kom bagud. Vi scorede et par gode mål i starten af anden periode og fik også scoret flere mål, siger Martin Larsen.

- Vi fik crashet deres mål og fik skrabet nogle returpucke ind. Det behøver ikke være så fancy, fortæller Martin Larsen.

- Det var også positivt, at vi havde seks forskellige målscorere. Det er godt for spillernes selvtillid, siger Bulldogs-kaptajnen.

Det spiller de om
Der skal afvikles 45 runder af grundspillet i Ishockeyligaen, hvor holdene møder hinanden fem gange hver. De syv bedste går direkte videre til slutspillet, og nummer otte møder nummer ni i en play-in-serie om den sidste kvartfinaleplads. Her får nummer otte et forspring på 1-0 i kampe i serien, hvor første hold med tre sejre går videre, så der kan maksimalt spilles fire kampe i play-in-serien.

For nummer 10 i grundspillet er sæsonen slut, når grundspillet er forbi.

Inden fredagens kampe er stillingen:

1. Rungsted 10 kampe, 24 point

2. Frederikshavn 10 kampe, 20 point

3. Aalborg 10 kampe, 19 point

4. Sønderjyske 9 kampe, 15 point

5. Herlev 10 kampe, 13 point

6. Rødovre 10 kampe, 13 point

7. Hvidovre 10 kampe, 11 point

8. Herning 9 kampe, 10 point

9. Esbjerg 9 kampe, 10 point

10. Odense 9 kampe, 9 point

De fire bedste hold efter 18 runder kvalificerer sig til pokalturneringens Final Four.

Revanche mod Esbjerg

Fredag aften kan Odense Bulldogs for første gang i flere uger komme væk fra sidstepladsen, hvis det bliver til sejr over Esbjerg Energy, der er et point foran Bulldogs.

- Vi vil selvfølgelig gerne længere op, men vi kigger ikke så meget på stillingen. Vi tager en kamp ad gangen og går ud for at vinde så mange kampe som muligt, siger Martin Larsen.

Esbjerg vandt for 14 dage siden 6-0 hjemme over Bulldogs, men det afskrækker ikke den fynske kaptajn.

- Esbjerg kreerer en okay offensiv, så vi skal fokusere på vores defensiv. Men vi har Teemu (Seppänen, red.) inde i målet, og han tager ofte den første puck, og så skal vi sørge for at få returen væk.

- Vi har gode muligheder, for vi spiller rimelig godt på hjemmebane. Vi glæder os til at spille en fredag aften hjemme i arenaen, siger Martin Larsen.

Det kan underbygges statistisk. Det er kun Bulldogs' anden fredagshjemmekamp i denne sæson, og den første blev vundet 3-0 over Sønderjyske.

Rutineret back med igen

I tirsdags var den rutinerede back Mads Schaarup tilbage efter at have afsonet tre spilledages karantæne, og det kunne mærkes.

- Mads kommer med masser af rutine og en solid defensiv. Det var med til at give os lidt luft i back-linjen, siger Martin Larsen, der selv spiller back i andenkæden sammen med Marcus Nielsen.

Kampen mod Esbjerg begynder klokken 19.30. I forbindelse med kampen er der oktoberfest med tyrolerstemning, så rammerne er sat til en festlig fredag aften i Odense Isstadion.

Kaptajn med optimisme: Odense Bulldogs jagter tredje hjemmesejr i træk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce