Kansas havde bukserne på


Kansas havde bukserne på

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Børge Bossens vallak tog Poul Stripps derbypokal

HESTE: Opgøret om Poul Stripps derbypokal var hovedløbet på Royal Canin Arena i aftes. Og Kansas med ejeren Børge Bossen viste endnu engang, hvilket potentiale hans dejlige vallak har. Trods tryk flere gange undervejs holdt Kansas farten og lod ikke Keegan gå forbi, da det virkelig gjaldt. Med-favoritten Jupiter GT galopperede umotiveret fra start og blev diskvalificeret. Den lile medløber Fox tog sig af tredjepladsen.

Billund-amatøren Anders Fredmar har i familiehesten Infight en hest, som virkelig lever op til sit navn. Men det skete først i opløbet, hvor den skrappe hingst gik forbi konkurrenterne uden at hilse. Som avisens favorit og ugarderede levede den op til forventningerne og vandt uden problemer V5-I foran Hummingbird Face med Bent Svendsen.

Med en ny favoritsejr i anden afdeling kunne Bent Svendsen fra Skive med Icing Flame kun hæve værdien i V5 med en daler. Men det blev et spændende opgør, hvor Icing Flame i drøje spor måtte kæmpe voldsomt for at nå først i mål. Men det gik.En godkendt Lynet Lendalund tog fra "dødens" andenpladsen foran Kapok Simoni.

Et uigennemskueligt amatørløb med ikke færre end 13 deltagere var indlagt som tredje afdeling i V5-spillet. Til slut blev der ikke tvivl om udfaldet, da Jesper Vinge fra Århus med tillægshesten Highbury nedspeedede In Jet AB, som Martin Feltheim havde sendt til føring. I et godt angreb nåede lokale Pernille Rasmussen tredjepladsen med Just Perfect.

I sidste afdeling fik Ole Bender endelig en sejr. Den unge træner havde fået overladt linerne til Kaiser Scan, som almindeligvis køres af ejeren Jørgen Månsson, og det viste sig at være en god ide. selv om Kaiser Scan måtte kæmpe for sejren med en tapper Line's, som John K. Hansen optimistisk havde sendt til førong, blev sejren kort, men sikker. Avisens forslag holdt helt i mål og udløste 422 kr.

Det var tre spændende afkom efter avlshingsten Mr. Flirt, der tog sig af trio-placeringerne i det indledende opgør for laveste klasse. Mange fejlende heste undervejs med undtagelse af vinderen Mark Laser, som lokale John K. Hansen perfekt fik styret gennem alle forhindringer til sikker sejr før Monique Laser og Nevada Lasr, der begge satte vinderchancen over styr ved galop.

I et galopløb, der var reduceret til kun seks deltagere, viste Århus-hesten Akada Cha Cha for Nicolaj Stott sig som suveræn vinder. Our Line fulgte på afstand med for Lea Olsen. Men der skal ske noget radikalt, hvis opmærksomheden mod fynsk galop skal opretholdes.

Kansas havde bukserne på

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce