Kamp om slutspilspladser: Odense Bulldogs presses bagfra

Dale Mitchell fra Odense Bulldogs i duel med Ville Järveläinen fra Gentofte Stars, da de to klubber mødtes i Odense 12. januar, hvor resultatet blev 3-1 til Odense. Foto: Birgitte Carol Heiberg

Kamp om slutspilspladser: Odense Bulldogs presses bagfra

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kampen om slutspilspladserne er intensiveret, og søndag skal Odense Bulldogs til uberegnelige Gentofte.

Ishockey: Det snerper til i kampen om slutspilspladserne. Herning og Aalborg ser ud til at være stukket af på de to øverste pladser, men de øvrige hold slår hinanden på kryds og tværs, og der er tæt kamp om at sikre sig en af pladserne i top-seks, der går direkte i kvartfinalerne.

Trods nederlag i ugens to kampe til Esbjerg og Aalborg er Odense Bulldogs fortsat på fjerdepladsen med 70 point, tre point efter Frederikshavn på tredjepladsen, men holdene bagfra kommer nærmere. På de næste pladser kommer Rødovre med 67 point, Esbjerg 65, Rungsted 63 og Gentofte 57 point - alle for 41 kampe.

Gentofte på ottendepladsen tager imod Bulldogs søndag klokken 14.00. For et par uger siden vandt Bulldogs 3-1 hjemme over Gentofte, der i ugens løb har været i overskrifterne for økonomiske problemer. Det har medført, at Gentofte har solgt en af holdets finske profiler, den stærke back Marlo Koponen til Herning. Alligevel vandt Gentofte fredag slaget om Strandvejen 4-3 i Rungsted efter at have været bagud 3-1 indtil 12 minutter før tid.

Rungsted ydmygede som bekendt Bulldogs med en sejr på 7-0 i pokalsemifinalen forrige fredag.

I fredagens hjemmekamp måtte Bulldogs lægge ryg til et nederlag på 1-4 mod pokalmestrene fra Aalborg Pirates. Den nye Bulldogs-canadier, Ned Lukacevic, viste lovende takter som en fysisk stærk angriber, der er svær at vriste pucken fra. Til gengæld mangler han endnu noget kamprutine, da han bortset fra to kampe for ungarske Ujpesti ikke har spillet i hele denne sæson.

Men med ni runder igen af grundspillet er der tid til at komme i kampform før slutspillet.

Kamp om slutspilspladser: Odense Bulldogs presses bagfra

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce