KIF Koldings cheftræner går på sygeorlov

KIF Kolding Københavns cheftræner Henrik Kronborg.
Foto: Jens Dresling/POLFOTO/arkiv

KIF Koldings cheftræner går på sygeorlov

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

KIF Kolding Københavns cheftræner Henrik Kronborg er gået på sygeorlov på ubestemt tid.

KIF Kolding Københavns cheftræner Henrik Kronborg er efter 20-18-sejren på udebane over Dunkerque gået på sygeorlov på ubestemt tid.

Det meddelte Henrik Kronborg til spillertruppen efter søndagens Champions League-sejr i Frankrig, skriver klubben på sin hjemmeside.

Årsagen er, at Henrik Kronborg gennem længere tid har døjet med kraftige smerter på grund af en dobbelt diskusprolaps, som desværre ikke har kunnet trænes væk.

Derfor er lægerne efter en skanning i sidste uge blevet enige om, at Henrik Kronborg på onsdag skal igennem operation, hvorefter han vil være ude på ubestemt tid.

Assistenttræner Bilal Suman overtager trænergerningen sammen med Lars Krogh Jeppesen, mens Henrik Kronborg er væk.

- Det er selvfølgelig brandærgerligt at skulle holde pause nu, men omstændighederne er nu engang, sådan som de er, og jeg overlader roligt styringen til Bilal, som i perioden vil blive hjulpet af Lars Krogh Jeppesen.

- Jeg vil naturligvis hjælpe alt, hvad jeg kan, hvorfra jeg nu ligger, men i hvert fald i de første uger er jeg helt væk, siger Henrik Kronborg.

Første gang den nye trænerduo står i spidsen for holdet er på onsdag, når KIF Kolding skal en tur til Skive.

Sygeorloven betyder også, at Henrik Kronborg, som også er ansat som assistenttræner på det danske landshold, har meldt afbud til landstræner Ulrik Wilbek til den træningssamling, der ligger om to uger.

KIF Koldings cheftræner går på sygeorlov

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce