Juventus smed point igen


Juventus smed point igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kun et enkelt point blev det til for kriseramte Juventus på udebane mod bundproppen Reggina. Simon Kjær fik fuld spilletid, da Palermo tabte til Milan.

Den dårlige periode for Juventus fortsætter. I dag spillede holdet skuffende uafgjort 2-2 ude mod Serie A's lavest placerede hold, Reggina.

Christian Poulsen blev skiftet ind 10 minutter inden pausen, men kunne ikke hjælpe sit hold til sejr, og dermed kradser krisen fortsat i Torino-klubben.

Holdet blev slået ud af pokalsemifinalen tidligere på ugen, man har ikke vundet en kamp i over en måned, og i den kommende hjemmekamp mod Lecce skal der spilles for tomme tribuner som følge af tilskuernes racistiske tilråb til Inters sorte angriber Mario Balotelli.

Det ene point hjælper dog ikke engang Reggina synderligt i den italienske bundstrid, da holdets konkurrenter i den nederste del af tabellen alle vandt. Dermed isoleres Reggina på sidstepladsen yderligere.

Simon Kjær spillede 90 minutter for Palermo, da holdet ude mod Milan løb ind i et 0-3-nederlag. Et tvivlsomt straffe satte Milan i gang efter 10 minutter, og efter Filippo Inzaghis mål kort efter var det cruise control for Carlo Ancelottis mandskab.

Sejren betyder, at Milan nu er to point foran Juventus på tredjepladsen, men syv point efter Inter på førstepladsen. Inter kan dog med en sejr senere i dag over Napoli øge forspringet med 10 point ned til lokalrivalerne.

Juventus smed point igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce