Juventus klasker Milan efter flot comeback


Juventus klasker Milan efter flot comeback

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mesterholdet var i store problemer mod AC Milan, men vandt 3-2. Andrea Pirlo i storform før landskamp i Parken

Juventus leverede et fremragende comeback, da det italienske mesterhold søndag vandt 3-2 over AC Milan i Serie A.

Andrea Pirlo, Sebastian Giovinco, Giorgio Chiellini scorede for værterne, mens Sulley Muntari blev dobbelt målscorer for AC Milan.

Gæsterne fra Milano chokstartede med en scoring efter få sekunder, da Muntari kom på skudhold, før flere af de måbende publikummer i Torino havde nået at sætte sig ordentlig til rette på tribunen.

Andrea Pirlo, som det danske landshold får fornøjelse af på fredag, når Italien gæster Parken i VM-kvalifikationen, udlignede efter et kvarter til 1-1 på et direkte frispark.

Pirlo og indskiftede Sebastian Giovinco havde en stor del af æren for mesterholdets fornemme comeback.

Giovinco blev sendt på banen midtvejs i anden halvleg efter en jævnbyrdig affære. Bare et minut efter indskiftningen havde Giovinco bragt hjemmeholdet på 2-1. Med en skudfinte snød han Milan-forsvaret og sendte bolden i mål.

Frustrationerne brød ud hos gæsterne, og en hårdt spillende Philippe Mexes blev kort efter smidt ud efter to advarsler. Andrea Pirlo sendte i den efterfølgende sekvens et frispark på overliggeren, og så kunne Giorgio Chiellini øge til 3-1 på en flugter.

I slutfasen lykkedes det Sulley Muntari at reducere til 2-3, men mere blev det ikke til.

Juventus har 19 point på tredjepladsen i Serie A, som efter syv spillerunder toppes af AS Roma med 21 point. AC Milan er nummer 12 med otte point.

Juventus klasker Milan efter flot comeback

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce