Juventus gjorde comeback med sejr


Juventus gjorde comeback med sejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Christian Poulsen fik alle 90 minutter for Juventus, som fik en sejr i et længe ventet comeback i Champions League. Flere andre danskere var også i aktion.

Der var et længe ventet gensyn med Juventus i denne sæsons Champions League, da Zenit St. Petersborg onsdag besøgte Torino. Efter to år langt væk fra fodboldens fineste selskab gjorde den gamle dame nemlig comeback - og det med en 1-0-sejr over de russiske Uefa Cup-vindere i gruppe H.

Det holdt ellers hårdt og lignede længe en lidt kedelig nullert. Men så afgjorde Alessandro Del Piero kampen et kvarter før tid direkte på frispark - italienerens specialitet. Christian Poulsen spillede hele kampen for Juventus og ser fortsat ud til at være træner Claudio Ranieris foretrukne spiller på den centrale midtbane.

Real Madrid vandt i samme gruppe hjemme 2-0 over Bate Borisov på mål af højre backen Sergio Ramos og den hollandske angriber Ruud van Nistelrooy.

I de øvrige danskeropgør i onsdagens kampe fik Fiorentina med Per Krøldrup i startopstillingen 2-2 mod Lyon efter at have ført 2-0. Martin Jørgensen bæev skiftet ind med et kvarter igen af den kamp. Også Nicklas Bendtner blev brugt som indskifter og fik tyve minutter på banen, da Arsenal spillede 1-1 mod Dynamo Kiev.

De resterende onsdagskampe endte 3-1 til Porto mod Fenerbahce, mens Bayern München slog Steaua Bukarest med 1-0.

Juventus gjorde comeback med sejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce