Juvelen holdt mulen foran


Juvelen holdt mulen foran

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HESTESPORT: Dansk travsport kan næppe vente stor fornyelse fra i-årgangens hopper, som nu er tre år.

De otte startvillige, som i aftes på Fyens Væddeløbsbane satte hinanden stævne i Grand Circle-championatet, vil næppe komme til at sætte præg på storløb fremover, og det er bekymrende, at en hest som "I Am Perfect" med kun 450 indtjente kroner starter i et opgør med 165.000 kr. i præmiesum.

Men efter en absolut seværdig opløbskamp gik sejren til forhåndsfavoritten Juvel Siem, som træner Seppo Kukkonen førte med fra start til mål.

Det kneb til slut, men Juvelen holdt mulen foran de to hårdt angribende Jill Star og Idun og vandt i tiden 1,19,5.

V5-finalen om Dalum Isenkrams ærespræmie gik Flyveren Blæsbjerg, som træner John K. Hansen for dagen var hyret til at køre.

Ejeren Svend Rosendahl havde bedt om en mere offensiv kusk, så jeg er glad for, han valgte mig, sagde John K. efter sejren, medens han sympatisk tillagde kollega Claus K. Hansen og ejeren æren for hestens form.

Sidste år vandt den tyske traver Domink OH Mesterskab for Fyn med dens træner Gitte Madsen i sulkyen. I år var tømmerne overladt til kollega Rene Kjær, som i en hårfin afgørelse fik sin hest skubbet forbi John K. Hansens Emu, hvis speed blev brugt for tidligt.

Det var første afdeling af V5-spillet, som efterfølgende blev fulgt op Ebony Trader, en glimrende sprinter fra Charlottenlund, som jockey Alex Haagensen havde fået fornøjelsen af at køre. Løbet passede perfekt til Ebony Trader, som ellers starter i den hårde svenske konkurrence. Favoritten Falcon Star galopperede vildt for Birger Jørgensen, og den erfarne kusk havde voldsomt hyr med at sætte den i trav igen.

Træner Bent Svendsen har stor succes som catchdriver i denne sæson, og én af de heste, der giver ham gode sejre er Jason Frost, som kollega John Ø. Jensen gerne overlader til den tidligere speedwaykører fra Skive. Spidsen er ofte afgørende i løbene for de lavere klasser, og da først den var erobret, var vejen banet for den tredje sejr i træk.

Amatøren Bjarke Christensen har i den fireårige hoppe Holly Park en dejlig hest, som på sigt kan blive en gevinst. Med sæsonens fjerde sejr blander den sig nu i kampen om at blive årets hest. Et andet løb i rammeprogrammet gav ny sejr til Great Star, som træner John Ø. Jensen fra Billund får glæde af. Den trænes efter specielle metoder hjemme hos ejeren.

Juvelen holdt mulen foran

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce