Justra fyret i Esbjerg


Justra fyret i Esbjerg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

ISHOCKEY: Den tidligere OIK-træner, tjekken Jiri Justra, er blevet fyret som træner for Esbjerg. Spillerne følte sig fastlåst under trænerens systemer, som de mente var for defensive, og trods flere møder er det altså ikke blevet bedre. Derfor ønsker klubben, at der skal ske noget nyt.

- Esbjerg har altid spillet offensivt, og de har følt sig låst under Justras system med en defensiv angriber. Under vores tidligere trænere har der så at sige været mere frihed under ansvar, siger Morten Hille, som i dag arbejder omkring holdet og selv er tidligere topspiller i klubben.

Ledelsen i Esbjerg forhandler for tiden med et par andre træneremner, og Jiri Justra er manden med ansvaret for såvel træning som kampe, indtil aftalen med den nye træner er på plads.

Det forventer Morten Hille sker i løbet af en uge eller to, og den nye træner skulle meget gerne være på plads, når Esbjerg møder Aalborg i Superisligaen 6. januar.

Søgningen efter en ny træner er primært sket i Danmark. Ifølge Morten Hille vil spillerne helst have en dansk eller skandinavisk træner.

Tredje periode i Esbjerg

Jiri Justra var ansat i Esbjerg på en et-årig kontrakt, som blev skrevet under i april. Det var tjekkens tredje periode i klubben, hvor han var første gang i begyndelsen af 1980'erne. Senest kom han til Esbjerg fra Frederikshavn, og han har også stået i spidsen for Aalborg og OIK. (ritzau)

Justra fyret i Esbjerg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce