Junior færdig i FC Nordsjælland


Junior færdig i FC Nordsjælland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Angriberen José Junior vil ikke acceptere rollen som indskifter i lørdagens kamp mod FC København, og derfor får han ikke flere kampe for nordsjællænderne.

José Junior får ikke flere kampe for FC Nordsjælland i denne sæson, efter at angriberen, der er lejet hos FC København, har truet med at udeblive fra lørdagens kamp mod netop FC København. Truslen fremkom, efter at José Junior var blevet stillet i udsigt, at han skulle starte på bænken mod københavnerne.

- Vi kan kun bruge folk, der sætter holdet øverst, siger træner Morten Wieghorst til klubbens hjemmeside.

- Jeg fortalte Junior, at det var i rollen som indskifter, jeg mente han kunne gøre mest gavn for holdet og klubben til den kamp, og det nægtede han at acceptere. Han fortalte mig, at han i så fald ville udeblive fra kampen, fortæller Wieghorst.

Trænerens beslutning om ikke at benytte José Junior i de sidste fem kampe af sæsonen får fuld opbakning hos FC Nordsjællands sportschef.

- Juniors opførsel og holdning er fuldstændig uacceptabel og på ingen måde foreneligt med at være professionel fodboldspiller i FC Nordsjælland. Derfor er der naturligvis fuld opbakning til Morten Wieghorsts beslutning, siger Jan Laursen.

José Junior vender efter sommerpausen tilbage til FC København, når den igangværende lejeaftale ophører.

Junior færdig i FC Nordsjælland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce