Juninho nedlagde mægtige Manchester


Juninho nedlagde mægtige Manchester

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Arsenal-manager Arsene Wenger sendte med garanti Middlesbroughs lille supertekniker Juninho Paulista en venlig tanke onsdag aften.

Den vævre brasilianer grundlagde Middlesbroughs overraskende sejr over mestrene fra Manchester United på 3-2 på den ellers så uindtagelige Old Trafford.

Juninho var her, der og alle vegne og signerede selv to scoringer i Uniteds nederlag, der betyder, at Arsenal nu har fem point forspring til Alex Fergusons tropper i toppen af Premier League.

Juninho sørgede for målene til 1-0 og 2-0, inden United fik udlignet via scoringer fra den hollandske målmaskine Ruud van Nistelrooy og Ryan Giggs. Men det holdt ikke hjem, da Joseph-Desire Job scorede sejrsmålet.

Chelsea fik samtidig kontakt med United og er kun et point efter mestrene, da Ranieris hold vandt 2-0 over Portsmouth. Jesper Grønkjær fik fuld spilletid, og havde endda det privilegium at spille på de venstre flanke, som er hans foretrukne position. Nyindkøbet Scott Parker stod for føringsmålet, inden Hernan Crespo fejrede sit comeback efter en måneds skadespause med scoringen til slutresultatet.

I rækkens midterfelt vandt Thomas Sørensens Aston Villa 2-1 over Fulham.

Dermed fik Villa den tredje sejr på stribe, og landsholdsmålmand Sørensen har blot lukket et enkelt mål ind i de tre opgør. De meritter flytter samtidig Aston Villa op på rækkens syvendeplads.

Juninho nedlagde mægtige Manchester

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce